От х:

Днес в x:

Вандали трошат бариерата на стадиона, заснемат ги с камера (видео)

Изображение 1 от 3

    Бариерата, която ограничава достъпа до входа на стадион „Хасково“, непрекъснато става обект на вандалски прояви, съобщиха от община Хасково. Оградителното съоръжение беше поставено там преди около 3 месеца, но оттогава насам на няколко пъти е ремонтирано заради посегателства. Веднъж бариерата беше счупена и след това ремонтирана, сега отново е изкривена, обясниха от администрацията, откъдето изпратиха и клип със запис от камерата за видеонаблюдение. На него се вижда, че на 25 август малко след 23 часа трима младежи слизат от автомобил и се опитват да премахнат катинара, но тъй като не успяват, я изкривяват. Преди време самата камера също беше пострадала. Други вандали бяха измъкнали кабелите й и по-късно бяха възстановени.

    Бариерата беше поставена с цел да възпрепятства преминаването на автомобили по алеята около стадиона, където много хасковлии тичат, майки разхождат децата си с детски колички, деца карат велосипеди. Нерядко се случваше там шофьори да правят и дрифт изпълнения, което застрашава живота на пешеходците и спортуващите, припомниха паметливи хасковлии. Освен това този район се ползваше и за романтични срещи, което не е тайна за обществото.

    Идеята за поставяне на бариерата е да се осигури спокойностие и безопасност на хората. Тя ще бъде вдигана само при необходимост – например, когато се извозват спортисти с автобус за мероприятия.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (14)

    • 1
      Sa
      Sas
      33 -1
      14:49, 1 сеп 2016
      Пикльовци !
      • Хе
        хей
        24 0
        16:07, 1 сеп 2016
        нека полицията да ги потърси на спортната площадка авеню
    • 2
      Хо
      Хора
      41 -5
      14:49, 1 сеп 2016
      Простотията да се карат коли и мотори на Ямача е чудесно отрязана от Община Хасково с тази бариера.Следващото което трябва да се реши е проблема с многото кучета -на воля пускани от стопаните им в разрез с всякакви норми и наредби по алеите и спортните терени.
    • 3
      Ка
      Караман
      38 -3
      15:02, 1 сеп 2016
      Мръсни педерастчета
    • 4
      Ка
      Караман
      57 -2
      15:06, 1 сеп 2016
      Жалко, че Хасково се напълни с боклуци, като горните, браво на общината, че най накрая сложи тази бариера, около стадиона обикаляха с колите си сума ти изродчета, дето не са видели и един работен ден през живота си. Ако бариерата не е достатъчна сложете желязна врата, арестувайте тия скапани лигльовци !!!
    • 5
      Се
      серсеми
      31 -3
      15:13, 1 сеп 2016
      Никой ли не познава тези тарикати за да се предявят обвинения към тях?
    • 6
      Ка
      Караман
      31 -1
      15:47, 1 сеп 2016
      Полицията може да ги хване за 15 мин, това са от тия, които ходят в залата на стадиона, дейба олигофрените загубени
    • 7
      Др
      Драган
      16 -1
      18:31, 1 сеп 2016
      Пръст отпечатък до Пръстов отпечатък...Само мерак от полицията да има....
    • 8
      До
      до Полицията
      26 -1
      19:08, 1 сеп 2016
      Ще накажете ли вандалите за да не постъпват така друг път?Защото това сега за вас е тест.Наскоро четахме че ще купувате много камери.Ако като се видят хората на камерата никой не ги потърси и накаже то тогава да се трошат толкова пари за още камери няма смисъл. Хайде сега докажете ни че има смисъл от камери, намерете ги и ги накажете за вандалския акт. Ако ли не го сторите не очаквайте хората да одобрят такъв разход за камери. Хайде да ви видим полицията сега как ще се справите.
    • 9
      Nm
      NMK
      6 -9
      21:04, 1 сеп 2016
      Не подценявайте полицията. Ще се убедите.
    • 10
      Hh
      hhahaa
      10 -3
      21:51, 1 сеп 2016
      ха дано................ама надали........
    • 11
      От
      Отвратен
      15 0
      22:34, 1 сеп 2016
      Това са от същата порода,които нощем събарят и кошчетата за боклук.Явно имат афинитет към боклука.Вандалщина,би било добре такива хора да се показват и никой да не ги взима на работа,да бъдат отритнати от обществото.
    • 12
      Хм
      Хм
      6 0
      10:54, 2 сеп 2016
      Под стаите за зомба и други подобни екземпляри има мноого коментари ...там се оказва че всички се познаваме в този мааааалък град... запознати с детайлите от живота на хората .....къде са сега тези познавачи да напишат имената и адресите на тези хубостници? Хайде де
    • 13
      До
      до медията
      1 0
      00:58, 5 сеп 2016
      Моля медията , дръжте обществеността в течение какво се случва с тези нещастни комплексари от видеото!!!
      Това наистина е тест за полицията ....Иначе все камери търсят като стане някое престъпление , ха сега и камери , и записи има , и отпускарският сезон свърши , ха да ги видим , че то с такъв доказателствен материал за 24 часа трябваше да я свършат работата , по пресни следи дет се вика , пък още не са били тъпана как борят престъпността....

    Случаен виц

    Последни новини