От х:

Днес в x:

22 °C

Тайна акция на БОП, двама в ареста за дрога. Шефове плашат с виетнамци. Преглед на печата – 27 ноември

Тайна акция на БОП, двама в ареста за дрога, обявява в голямо заглавие над главата "Хасковска Марица". Димитровградчаните били заловени край кафене на жп гарата.

50 000 тона софийски боклук тръгва към Харманли, акцентира в друго голямо заглавие на първа страница изданието. Вчера ОбС в Харманли одобри сделката за боклука срещу 26.5 млн. за инфраструктурни обекти.

Масов търкал на пазара, информира изданието за вчершното меле в Хасково. Тримата нападатели са били задължани, единият по-късно е совбоден.

Пробваха 20% печалба на фирмите за дърва, пише още вестникът по темата за скандалите с цепениците по селата. Днес заместник кметът Кирил Керанов ще даде нарочна пресконференция по въпроса.

Газова бутилка поникьоса старица, четем на криминалната страница. Запалената бутилка на ул. "Одрин" в Хасково вдигна на крак огнеборците, до взрив не се стигнало.

Маджарово иска ремонт на моста наАрда, четем още в броя.

200 лева коледни премии в просветата, цитира изданието заместник кмета Татяна Димитрова. Тя казва, че това е допълнително трудово възнаграждение, което се дава през годината, но хасковските педагози ще го получат наведнъж.

Лекари си прехвърлят топката за мъртво бебе, следи темата с драмата в Свиленград вестникът. Цитирани са шефът на АГО в града д-р Недялко Апостолов и собственикът на пловдивската клиника д-р Ангел Ставрев.

Темата за софийския боклук, който ще се депонира на харманлийското сметище, е водеща и за "Новинар юг". Само двама съветници на "Атака" са гласували против.

Шефове плашат с виетнамци, акцентира изданието на първа страница. Това алармират синдикалисти от Димитровград. Заплахата с внос на чужденци била отправяна при искане за по-високи заплати.

Зарибяват ударно водоеми догодина, четем още в броя. Щука, лин, бяла риба, сом, ще пускат в местните язовири от агнцията по рибарство.

Двама с 16 години решетки за трафик на хероин и кока, акцентира на криминалната страница изданието. Двамата са от Видин.

Удължиха болничните на Патрона до февруари, пише още на страницата. Вели Мехмедали е подсъдим за трафик на 65 кг. амфетамин.

Батерии тряскат с 2 бона търговците, четем на 4 страница. Новият правилник на димитровградския пазар изисква специален съд за съхраняване на върнатите от клиентите батерии.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Убедени сте, че някъде неизменно гори чистия пламък на доброто, колкото и да е нищожен той. Поставете се на мястото на другите и опитайте да разберете и най-покварените. Необходимо е да се прави разлика. Ще станете неимоверно надеждни, спокойни и оптимистично настроени, ако сте удовлетворени и щастливи от връзката си с партньора. Ще имате късмет с парите. Дори и друг да ви ги дава, ще ги имате предостатъчно.
26 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Действайте предпазливо и осмисляйте всяка своя следваща стъпка. Необходимо е да имате доверие в хората, с които работите и в труден момент да се допитате до тях. Имате добри шансове, но бъдете готови за неочаквано развитие на делата ви.
26 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предвижданията ви са основателни и сте в състояние да ги реализирани, поне онази част, която касае вас самите. Късметът ще бъде с вас и мечтите ви ще се сбъднат, внасяйки настроение в душата ви. Бъдете по-толерантни към обкръжението си и не се превръщайте в досадници. Това отегчава.
26 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Професионалното ви развитие ще повиши доходите ви. Напрегнати сте и това се отразява на взаимоотношенията с колеги и роднини. Избягвайте конфликтите. С тях не доказвате нищо, а се хабите много. Ще получите нови предложения и възможности за партньорство с влиятелен човек.
26 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Привлича ви идеята да превърнете работата си в осъществена мечта. Имате организаторските умения, знания и контакти, и можете. Късметът също ще ви съпътства. Не пренебрегвайте задълженията си към близките ви и се съобразявайте с чувствата им. Споделете вечерта си с любим човек.
26 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ви ще бъде интересен и емоционално наситен. Вниманието на ви е погълнато от човек, чиито разбирания са сходни с вашите. Свързват ви общи интереси и ще предприемете стъпки към повече сближаване. Не е изключено да оставите работата си на заден план, но това не е препоръчително. Бизнес-делата ви изискват също внимание и работа. Грижете се и за близките си.
26 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Всичко, с което се захванете ще бъде успешно. Доволни ще останат онези творчески личности, които поставят щастието на другите, като водещо начало. Към тях съдбата ще бъде благосклонна, защото те са намерили верния път. Ако имате здравословни проблеми денят предлага успешното им разрешаване. Потърсете алтернативни решения.
26 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Радвайте се, желайте доброто на другите и ще се чувствате прекрасно благодарение на успехите, които бележите в личния си живот. Не се доверявайте безрезервно на колегите си, някой може да ви навреди. Необходимо е да се движите повече, ако започнете диета днес ще постигнете добри резултати.
26 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес правете повече добрини. Те ще се припомнят в подходящ момент, и това ще увеличи успехите ви. Приятелска сбирка ще ви разведри и донесе повече настроение. Случайно запознанство е възможно да прерасне в трайна връзка за неангажираните от вас.
26 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Като хора обичащи предизвикателствата и днес няма да пропуснете да бъдете там, където се случва всичко интересно. Захващате се с нещо, което ви се струва достатъчно перспективно и същевременно интересно. Умеете да привличате други хора за кауза, в която вярвате и за която работите. В личен план ви предстои интригуващо запознанство.
26 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Запазете добрия тон, за да не се поставите в деликатна ситуация. Овладейте емоциите си и свършете работата си без да ви се налага да влизате в пререкания с когото и да било. Нечия подкрепа ще внесе увереност в силите ви и ще ви помогне по-добре да организирате намеренията си за деня.
26 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Делови успехи ще бележат тази седмица. Финансовото ви благосъстояние значително ще нарасне най-вече благодарение на усилията, които сте положили в миналото. Направете близките си съпричастни на успехите си.
26 окт 2020
Последни новини