От х:

Днес в x:

Тайна акция на БОП, двама в ареста за дрога. Шефове плашат с виетнамци. Преглед на печата – 27 ноември

Тайна акция на БОП, двама в ареста за дрога, обявява в голямо заглавие над главата "Хасковска Марица". Димитровградчаните били заловени край кафене на жп гарата.

50 000 тона софийски боклук тръгва към Харманли, акцентира в друго голямо заглавие на първа страница изданието. Вчера ОбС в Харманли одобри сделката за боклука срещу 26.5 млн. за инфраструктурни обекти.

Масов търкал на пазара, информира изданието за вчершното меле в Хасково. Тримата нападатели са били задължани, единият по-късно е совбоден.

Пробваха 20% печалба на фирмите за дърва, пише още вестникът по темата за скандалите с цепениците по селата. Днес заместник кметът Кирил Керанов ще даде нарочна пресконференция по въпроса.

Газова бутилка поникьоса старица, четем на криминалната страница. Запалената бутилка на ул. "Одрин" в Хасково вдигна на крак огнеборците, до взрив не се стигнало.

Маджарово иска ремонт на моста наАрда, четем още в броя.

200 лева коледни премии в просветата, цитира изданието заместник кмета Татяна Димитрова. Тя казва, че това е допълнително трудово възнаграждение, което се дава през годината, но хасковските педагози ще го получат наведнъж.

Лекари си прехвърлят топката за мъртво бебе, следи темата с драмата в Свиленград вестникът. Цитирани са шефът на АГО в града д-р Недялко Апостолов и собственикът на пловдивската клиника д-р Ангел Ставрев.

Темата за софийския боклук, който ще се депонира на харманлийското сметище, е водеща и за "Новинар юг". Само двама съветници на "Атака" са гласували против.

Шефове плашат с виетнамци, акцентира изданието на първа страница. Това алармират синдикалисти от Димитровград. Заплахата с внос на чужденци била отправяна при искане за по-високи заплати.

Зарибяват ударно водоеми догодина, четем още в броя. Щука, лин, бяла риба, сом, ще пускат в местните язовири от агнцията по рибарство.

Двама с 16 години решетки за трафик на хероин и кока, акцентира на криминалната страница изданието. Двамата са от Видин.

Удължиха болничните на Патрона до февруари, пише още на страницата. Вели Мехмедали е подсъдим за трафик на 65 кг. амфетамин.

Батерии тряскат с 2 бона търговците, четем на 4 страница. Новият правилник на димитровградския пазар изисква специален съд за съхраняване на върнатите от клиентите батерии.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини