От х:

Днес в x:

Двамата шофьори от снощната катастрофа са с опасност за живота

Двамата шофьори от снощната катастрофа – 27-годишният Дечо Тянков (на голямата снимка), и 49-годишният турски шофьор (на снимката долу), все още са с опасност за живота, съобщиха от хасковската болница. Двамата водачи пострадаха най-тежко при челния сблъсък снощи на Е-80, когато при изпреварване на ТИР на забранен участък от пътя турският шофьор удари челно колата със семейството от село Стойково.



Освен двамата водачи пострадали са и съпругата на Дечо – Кремена, която има натъртвания в областта на гръдния кош, както и жената от турския автомобил.

Тригодишната дъщеричка на семейство Тянкови – Таня (на снимката долу) като по чудо се е отървала без драскотина. Минути след сблъсъка тя вече бе в ръцете на чичо си Иван, който бе извикан спешно на мястото на жестоката катастрофа.



Като по чудо се разминаха с леки драскотини и две сестрички от Стойково, които пътували в голфа на семейство Тянкови – Снежа и Илияна (на долната снимка са с майка си пред Бърза помощ). 22-годишната Снежа се размина с няколко шева по устните, а 19-годишната Илияна – само с шока от преживяното.



Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини