От х:

Днес в x:

12 °C

Крадецът Горсов ще омърси и Димитровград. Преглед на печата – 22 ноември

Крадецът Горсов ще омърси и Димитровград, обявява в голямо заглавие на първа страница днешният брой на "Хасковска Марица". Бащата на Мануела, която все още е в кома след катастрофата с Максим Ставийски, пристигна вчера в Димитровград да лобира за отпускане на помощ за 17-годишният Атанас. Момчето е в будна кома от 10 години. Горсов се срещнал с кмета на града, но от общината отказали бърза информация за резултатите от разговора и поискали официално писмено запитване. Вестникът отправя другарска бележка на кмета.
Самият Горсов пък е разследван за харченето на пари от събраните дарения, които пропилял на хазарт. Журналистите побързаха да ме осъдят, преди да е излязло решение на съда, казва Горсов пред репортер на вестника.

Кръчма "Хъшове" няма разрешение от РИОКОЗ, продължава по темата за незаконната кръчма изданието. Към текста е публикувано и кратко интервю с шефа на санитарната инспекция д-р Делчо Янев. Проблемът е, че "Хъшове" има разрешение за бистро, а работи като ресторант. Последният въпрос гласи: "Д-р Янев, кой служител на РИОКОЗ взе рушвет, за да прикрие нередностите на този ресторант?". Отговорът е ясен: Не знам. Впрочем такъв въпрос се задава само ако вече знаеш отговора и той е различен от "не знам".

Гроздан Грозев направил ментето на Октавиан, акцентира изданието на криминалната страница. Публикацията също е продължение на тема – за заловената в колет антична скулптура на глава на римски император, която шефът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров обяви за изключително ценна. Според изданието автор на скулптурата е димитровградчанинът Гроздан Грозев. Той обаче отрича авторството си. Вестникът обещава нови разкрития по случая в следващ брой.

Двама с дрога в магазина на "Дунав", фалшив теч блокира гара Харманли, осъден кмет остава на поста си, са някои от останалите заглавия в броя.

На страниците "Гладиатор" вестникът публикува интервю с Александър Божков, който обяснява генезиса на световната финансова криза, прераснала в икономическа.

Концепция дънар, гласи заглавието на традиционната съботна страница "Наслука". Публикувана е и рецепта за пикантен шаран в бира.

Това бяха основните теми в днешния брой на "Хасковска Марица". Подробности – във вестника.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
24 яну 2021
Последни новини