От х:

Днес в x:

Свирепа катастрофа до разклона за Брягово, седем ранени

Рено с френска регистрация удари челно хасковски фолксваген голф тази вечер около 19.30 часа на Е-80 до разклона за село Брягово. Седем души са ранени при зверския удар.

Зад волана на голфа бил Дечо Тянков от село Стойково, който пътувал с жена си Кремена и 3-годишната си дъщеричка Таня за село Свирково. Освен тях в колата се возели и две момичета от Стойково – 22-годишната Снежа и 19-годишната й сестра Илияна. Двете момичета са се отървали с драскотини и уплаха.



Реното, управлявано от турски шофьор, тръгнало да изпреварва ТИР, но не успяло да се прибере в своето платно и ударило челно голфа. От удара немската кола се завъртяла на платното и се сринала в отсрещната канавка.



Най-тежко е пострадал шофьорът Дечо Тянков. Той бе затиснат от смачканите ламарини и бе изваден от купето от пожарникари, който рязаха желязото. Дечо е със счупени крака, лекарите се съмняват и за вътрешен кръвоизлив. Съпругата му Кремена има рана на главата и е приета в болницата. 3-годишната им дъщеря Таня (на снимката горе) като по чудо е без наранявания и дори не бе закарана в Бърза помощ.



Турският шофьор също е целият потрошен. Докато пожарникарите го извадят от смачканото купе, лекарите му сложиха система за вливане. Има счупени ребра, краката му също са строшени, казаха медиците.Жената, която е пътувала в реното, няма сериозни наранявания.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини