От х:

Днес в x:

Областна ще оказва съдействие на търсещи близки в Ница

Областната администрация на Хасково обяви, че е в готовност да окаже съдействие на жители на областта, които търсят връзка със свои близки в Ница. Телефонът за контакти с кризисния център на Министерство на външните работи на Република Франция е : 00 33 (0)1 43 17 56 46.

От държавната администрация в Хасково разпространиха и обръщение на областния управител Станислав Дечев, в което той осъжда категорично кървавия атентат в Ница, при който загинаха 84 души, а стотици са ранени.

„ Нечовешките действия на атентаторите, които убиха празнуващи невинни хора, в това число и деца, още веднъж показват, че терорът няма националност и кауза. Нищо и никой не може да оправдае тези действия! Терористите искат да променят начина ни на живот и да ни подчинят на страха. Разтърсен съм от жестокостта на ставащото в Ница. Но вярвам, че френският народ ще излезе по-силен от това посегателство и ще защити основните принципи на съвременния свят: свобода и толерантност“.

Областният управител Станислав Дечев изразява дълбоките си съболезнования към семействата на жертвите и ранените в Ница. 

 haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    At
    AT&T
    12 -3
    11:59, 15 юли 2016
    В Ница е пълно със жители на Хасковска област, прескачат се.
Последни новини