От х:

Днес в x:

Обучават малкия и среден бизнес от Хасково на маркетинг и кибер сигурност

Представителите от малкия и среден бизнес в Хасково могат да се запознаят с новостите по маркетинг и кибер сигурност по време на бизнес обучението в зала „Хасково“ на 13-ти юли.

Събитието, което се организира със съдействието на община Хасково от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, съвместно с компания Файндейс започва в 9.30 часа. То е част от поредица обучения, които ще се проведат в Монтана, Габрово, Пазарджик, Велико Търново, Ямбол, Добрич, Шумен, Сливен, Враца, Кърджали и Благоевград.

Бизнес обучението по „Маркетинг и кибер сигурност“ дава възможност за безплатно участие на представители на малките и средните предприятия. Модератор ще е Иван Сотев, рег.представител на ИАНМСП Стара Загора.

Как да опазим бизнеса си от хакерски атаки, защо едно малко предприятие е интересно за кибер престъпниците и как конкуренти или 14-годишни могат да сринат един бизнес за 12 часа. Какво трябва да

се знае за предстоящото въвеждане на стандарти за сигурност на информацията и обмена на данни, са част от темите, включени във форума.

Успешен маркетинг на международни панаири и изложби и подготовката на фирмата за участие в тях, също ще бъдат представени на вниманието на участниците.

Всички теми са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях и имат за цел да подпомогнат бизнес развитието на малките и средните предприятия в България.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Jo
    John
    4 -1
    17:11, 12 юли 2016
    имам един въпрос, да му го зададете на експерта - кой ще си хаби парите да хаква отвън някакъв бизнес, ако работещите вътре вземат 500-600 лева заплата и е много по-изгодно да те пробият отвътре с уомън-ин-дъ-мидъл!
Последни новини