От х:

Днес в x:

Водеща на фестивал "Угар" ще е Теодора Кънева

Водеща на фестивала „Угар“ ще е Теодора Кънева. Тя е лъчезарното момиче от Казанлък, което живее в Пловдив, има меден глас и способността да води хората на пътешествия по Земята и вътре в тях. Обича българския фолклор и традиции от сърце и винаги се усмихва.

Вместо визитка, Теди предлага усмивката си. С ангажимента си да участва в „преживяването“ Угар, тя иска да предаде ентусиазма си и любовта си към българския фолклор на хората.

„От 8 години насам съм "водеща" във всяко пътувавне, което предприемам – казва Теди - Водя хората към нови, непознати места и изживявания с охота и плам. Това е моя опит в такива събития. Очаквам "Угар" да зареди хората с положителна енергия и чистота. Очаквам едно тайнство да пречисти мислите ни. Очаквам да се отпуснат сърцата и душите ни, да се надиграваме и надпяваме и да усетим космическата сила на българския фолклор“.

Фестивалът ще се проведе на 22 и 23 юли на поляните под връх Драгойна от страната на село Буково. 

За желаещите да станат част от фестивала има изненада.

Организаторите на фестивал „Угар“ вчера обявиха игра – томбола: до края на седмицата, в специален пост в събитието „Фестивал „Угар“ - мистичен и древен“ във фейсбук можете да поставите коментар със своя снимка на красиво място от природните чудеса на България.

Участвалите могат да спечелят дамска или мъжка бяла туника с традиционни български шевици , сувенир-изненада, свързан с българските традиции, както и два билети за Фестивала.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени, а след това обявени на страницата на 18.07.2016 (понеделник) в 12:00 часа.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ri
    Riko Gross
    1 0
    09:25, 13 юли 2016
    От какъв зор Димитровград организират тоя фестивал, В община Първомай?
  • 2
    До
    до рико грозния
    1 -2
    22:34, 14 юли 2016
    Ами кат тука сте говеда,кой да ви го направи....
Последни новини