От х:

Днес в x:

Язаки набира 200 работници от хасковско за пилотния си цех в Димитровград

200 души могат да намерят работа в прототипния цех на завода на "Язаки България" в Стара Загора, където ще бъдат обучени за започване на работата в завода в Димитровград. В края на този месец „Язаки“ ще направи там първа копка на новия си завод, който според предварителните разчети, трябва да бъде завършен и да заработи до една година. Заети в него ще са близо 3000 души.

От днес - 8 юли, започва серия от интервюта, които ще се провеждат всеки петък до набиране на определената бройка. Търсят се инженери и оператори на поточни линии. Събеседването с кандидатите ще е в зала "Гросето" в Димитровград, единствено днес е в Бюрото по труда, уточниха от компанията. На него могат да се явяват и хора с регистрации в сайтовете за работа, но и такива, които са записани в Бюрата по труда. Одобрените ще пътуват до завода в съседната област с осигурен фирмен транспорт, ще им бъде предоставено столово хранене и работно облекло, както и още социални придобивки.

„Всеки, който иска да работи при нас, е добре дошъл на интервю. Търсим хора, мотивирани за работа и с желание да станат част от нашия екип“, коментираха от „Язаки“. Оттам уточниха, че с набирането на хората, което стартира от днес, всъщност започва процесът за обособяване на персонала на бъдещия завод в Димитровгрда. Всички, които са одобрени за работните места, независимо на какви позиции, ще минат предварително обучение. Тези, които сега започнат работа в Старозагорският завод,  ще бъдат върнати на позиции в димитровградския, след като той заработи.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    На
    наблюдател
    27 -2
    12:47, 8 юли 2016
    Много ви е стара информацията- интервютата за работа текат още от преди два месеца!
    • 12
      123
      33 -2
      13:33, 8 юли 2016
      На Язаки май ще им бъде трудно с намирането на квалифицирани кадри в този регион... :)
  • 2
    Мъ
    Мъглата
    43 -4
    15:32, 8 юли 2016
    Ами то с работна заплата близо да минималната колко да си квалифициран. Ако и те разсъждават като всеки частник - първо да се докажеш, че ставаш, пък после да ти плащат колкото трябва - няма да стане. А докато се докажеш - какво ще ядеш. И къде остава отговорността на работодателя, че е наел даден кадър на работа. Нали затова се правят интервюта, обучения и сумати човешки ресурси ти преценят уменията - ами като не ставаш - не ставаш. Ама не може да ставаш - пък да ядеш от по -късно! Или ставаш за работата или не. И трябва да ядеш нормално. Само че тук всеки чужденец възприема българските частни хадети - на служителите възможно най-малко, за да има за администрация, висш персонал и собственик. Ами като е така защо никъде по света няма печеливши произвоства от тези три страни. Очевидно трябва някой и да БАЧКА. А тук го правят за жълти стотинки!
  • 3
    Ст
    Стоев
    14 -3
    19:21, 8 юли 2016
    В Ямбол и Сливен, където има "Язаки" от години има огромно текучество, въпреки безработицата! Без коментар!
  • 4
    Се
    СЕЛЕНЖЕР
    26 -6
    19:54, 8 юли 2016
    В еврогейския свят е така...тука важат само курв-вите и пе.дерасите плюс гейпарадите на управляващата гей класа...
  • 5
    Ма
    мастикаджия
    22 0
    12:36, 9 юли 2016
    Питайте Ямбол за тия идиоти от Язаки.
    Не плащат заплати и са живи мафиоти.
  • 6
    Th
    The windows
    7 0
    14:27, 13 апр 2017
    Относно ръководството в завода в Димитровград са събирани едни малоумници и тук таме няколко хора със хомосексуални наклонности. Щом са започнали да разпространяват листовки по пощенските кутии и да се молят за работници???
  • 7
    Th
    The windows
    6 0
    16:55, 10 май 2017
    Там са събирани от кол и въже малоумници, клюкари, интриганти и всякакви други. Ако е имало някой свестни хора с акъла си, то те са написали отдавна. Щом започнаха да пускат листовки по пощенските кутии и да слагат реклами реклами по такситата ясна е работата.Пък за заплатите да не говорим.
  • 8
    Фц
    фцд
    5 0
    14:42, 21 май 2017
    банда олигофрени и мошеници.
  • 9
    Га
    гадове
    4 0
    22:40, 7 юни 2017
    взехами ми 200 лева надолу мръсни гадове
Последни новини