От х:

Днес в x:

Четири начин да го държиш прикован

След положените грандиозни усилия да го спечелиш в битка с още поне четири напористи девойки, сега трябва да се погрижиш и да го задържиш до себе си възможно най-дълго.

Две неща задържат един мъж – приятелско отношение извън леглото и як секс вътре (и не само де) в леглото.


И понеже отношенията „извън" някак си не могат да се подчиняват на някакви строги правила, защото характери има всякакви, то по въпросите за „вътре" (в леглото, нали следите) е по-лесно да се дават съвети.


Най-хубавото е, че почти няма как да сбъркате. Желанието на мъжете и жените за секс се диктува винаги от едни съвсем прости правила, които са били в сила още когато Ева се е разхождала със смокиново листо вместо с дантелени бикини покрай Адам.

Начин първи – нито много, нито малко


Да даваш винаги, да си на разположение всеки път, на всяко място и по всеки начин е много хубаво, но ако връзката ви вече е стабилна и няма те нужда да се доказвате един на друг.


Когато обаче сте още в началото и нито ти, нито той сте още много сигурни във връзката си, трябва да поддържаш желанието живо.


И още преди да попиташ „как", ще ти кажем – като балансираш между това да си винаги на разположение и да си недостъпна.


Позволи му да те покорява всеки път. Е, не се дърпай като девствена мома от 19-ти век, защото мъжете се изнервят, когато са държани в напрежение прекалено дълго.


Флиртувай с него всеки ден така, сякаш все още не сте си лягали.


Начин втори – вдъхни му увереност


Мъжете трябва да се чувстват значими, важни и единствени. Никакъв смисъл да го сравняваш на глас с предишните си гаджета, дори сравнението да е полза на настоящия.


Поздравявай го за нещата, които прави добре, особено в леглото. Дори да ти изглежда малко префърцунено или като в порно филм, краткото прошепване на „супер е" ще го накара да се старае още повече.


В никакъв случай обаче не го лъжи. Ако има нещо, което не ти харесва, не ти доставя удоволствие или направо ти е гадно да го прави, му кажи внимателно как се чувстваш.


Не забравяй да му припомниш и нещата, които прави прекрасно. Иначе той може да реши, че си прекалено „сложна" и да потърси жена, която да задоволи много по-лесно.


Начин трети – обещай малко, дай много


Най-гадното, което можете да причините на един мъж е да му обещаете, че го чака бясна секс-вечер, а когато той се прибере, вие да се по анцуг пред телевизора и да нямате никакво намерение да изпълните обещанието си.


Никога не го правете това, никога. Ясно?


Ако направите точно обратното обаче – да му кажете, че не сте много в настроение, а да му се появите с дантелена нощница, той ще е най-щастливият мъж на света.

Винаги обещавайте по-малко от това, което смятате да направите. Впрочем, този съвет може да се прилага не само в леглото, но да не се отклоняваме.


Така че, разбрахме ли се, никакви празни обещания и много, много изненади.


Начин четвърти – запази желанието живо


Повечето хора, и мъжете и жените, си мислят, че за да се случват нещата както трябва в леглото, трябва много практика, умения, изчисления и други сложнотии.


Не, истината е, че когато има желание и доверие между партньорите, нещата се нагласяват почти от само себе си.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини