От х:

Днес в x:

Модните писъци за зимата

Пуловер с ретро ски мотив, палто с широк лачен колан през кръста и виолетова вечерна рокля на плисета - това са само някои от задължителните must haves на сезона. Ето и колекциите, към които трябва да се обърнете, ако държите да сте бляскава и ефектна както на ски, така и на делова среща или изискан коктейл.

Връхните дрехи са акцентът в тазгодишната есенно-зимна колекция на Betty Barcley. Моделите са обединени от една обща цел - комфорт, топлота и удобство, независимо от атмосферните условия навън, пише в. "Монитор".

Класическите палта са от вълна и кашмир или само от кашмир в бежово и черно. Моделите са прави с ревер или разкроени, подчертани в талията, с голяма набрана кръгла яка. Спортните палта са от импрегнирани материи с дължина до коляното, с ефектно закопчаване. Палтата от туид са с младежка линия, вталени, с дължина над коляното.

Задължителен за пленничките на модата е широкият лачен колан през кръста. Елегантните пелерини от мека заешка кожа са подходящи както за всекидневната обстановка, така и за допълнение към по-официални вечерни облекла. Цветовете варират от бежово и кафяво до лилаво и черно. Най-атрактивни, разбира се, са моделите от визон в естествен кафяв цвят.

Новата колекция на Versace Jeans Couture е тази, която трябва да разгледате много внимателно, ако ви предстои тежкарско вечерно събитие. Виолетовото и патладжаненото, разбира се, са ключови в палитрата.

Късите рокли са много леки от жарсе, панталоните са прави, тип "молив", а графични мотиви ограничават "вълните" на плисетата. Повечето от роклите са с тънки презрамки, които откриват раменете и доставят гледка с фина еротика. Мъжката част от колекцията пък е ориентирана към младия, амбициозен бизнесмен, който държи да покаже, че е положил усилия за визията си. Саката са вталени, панталоните - по-скоро тесни, съчетани с бели ризи и дискретни вратовръзки. Костюмите са бляскави и безкомпромисно елегантни, като палитрата се допълва от ретро палта с дължина до коляното и малки ревери - неоспорим символ на висока класа и елегантност.

Актуалната колекция на Escada Sport e вдъхновена от ски модата на 40-те години, където мъжки форми се комбинират с дамски детайли. Главната тема е светлината, която се постига с отлично подбраните нежни цветове - бяло, бежово плюс класическото черно. Безспорният хит обаче е черно-бялото райе от козина на сребърна лисица.

Тази материя се характеризира с изключителната мекота и лекота, а най-същественото й предимство е, че задържа телесната топлина.
Спортните якета са непромокаеми, гарантиращи комфортна и стилно издържана защита от зимния вятър.

Модерната нова форма при панталоните е тип клин стреч. Колекцията се допълва от широка гама плетива от необработена вълна с различни дължини и форми. Пуловерите са с ретро ски мотив, изплетени на ръка, за да се засили акцентът върху всеки детайл. Блестящи аксесоари допълват аутфита - обемни чанти от лак и кожа, гумени ботуши под коляното, както и неизменните за сезона ръкавици и барети.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини