От х:

Днес в x:

Хасково с двама областни управители днес

Днес Хасковска област се управлява от двама губернатори. Областнитя управител Станислав Дечев от сутринта работи заедно с Гергана Стаменова от ПМГ Димитровград. 17-годишната ученичка си спечели правото да бъде областен управител за един ден като победител в конкурса за есе на областната администрация. Днес тя участва заедно с титуляра Станислав Дечев във всички срещи, ще гостува с него на сесията на общински съвет Стамболово, ще подписва документи.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Ен
    ЕНДЕЛКО -ПЪРДЕЛКО
    20 -5
    12:50, 20 юни 2016
    Е Вие взехте на подбив тая служба Само преди месец имаше и друга ученичка за управител Хората остават с впечатление че службата облъстен е някаква оперетна и без никаква стойност Вземете се в ръце стига с тоя ЦИРКАДЖИЛЪК
  • 2
    Ку
    кум лисан
    24 -2
    13:27, 20 юни 2016
    Малко пресилено е да се титулуват "губернатор". Първо ние не сме губернии и второ губернатори има в Русия и САЩ. Не зная за други държави. По- скоро бих препоръчал "валия", защото сме по-близо и манталитета ни е еднакъв!
  • 3
    Пр
    Предложение
    15 -2
    16:41, 20 юни 2016
    Така наречения "губернатор" няма ли да се огледа за нередностите в училищата - чистка на директорките-тирани. Особено една от тях със злобна физиономия, която тормози на поразия колектива. При тая се отчита само работа на администрацията дето си събра, пък всички останали са боклуци и не заслужават човешко отношение! Но по разбираеми причини точно над нея има огромен чадър и тая си мисли, че няма какво да и се опре. Може и да няма! Но устите на хората не може да затвори!
  • 4
    Пр
    Простотията
    11 0
    19:01, 20 юни 2016
    Простотията е велико нещо. Който я има - градът му е тесен, РИО му е тясно, МОН му е тесен и светът е тесен! Така и на една директорка и е тясно в училище. Затова постоянно снове и тропа с токчета. Препуска нервозно по тези етажи - къде за цигарка, къде за кафенце, къде за да нахока някой, къде за да подгони друг или просто някоя итрижка да заформи! От сутринта до обяд си сменя по 100 пъти мнението. Пули се като кон с капаци и обмисля на кого да стъжни живота, кого да вземе на подбив, с кого да си направи груби шеги или кого да изгони от работа. И след минути вече е хукнала да подготвя програмата за поредния служебен купон. Поведението на тази с титлата директор повече прилича на поведението на психопат дебнещ жертвите си. Но едната точка си е една точка - пусто с нея успя директорка да стане!
  • 5
    Ij
    Ijr
    15 0
    19:22, 20 юни 2016
    Катеричка рунтавелка
    амбициозна пъргавелка -
    се сдобила със школо
    за да кара образователното колело!

    Ала горската тайфа
    и намерила мъхна -
    била катеричката зла
    и на всекиго намирала вина!

    Махала с опашка
    скръцкала със зъбки -
    мерели я с прашка
    хвърляли й гъбки.

    Ой ти рунтавелке,
    нервозна пъргавелке -
    кой те тебе сложи
    и школото ни заложи!

    Бегай мила при бустаня
    че ти отесня коланя.
    Припкай весела игрива
    и размахай нервозна грива!

    Здраве ти желаем
    чак до небесата!
    Да смениш гората
    че ни взе душата!




  • 6
    Кр
    Критик
    9 -1
    22:33, 20 юни 2016
    Голямо произведение. Автентично и поетично.
  • 7
    Cc
    ccc ccccc
    2 -7
    00:08, 21 юни 2016
    Произведение на болен мозък. Виж коментара
  • 8
    Оч
    Очовидно
    7 0
    07:01, 21 юни 2016
    Това стихотворенийце важи за повечето директорки вграда. Има специфични препратки към определен лайт мотив. Но като цяло е добро попадение. А който се е разпознал в него - значи, че не може да излъже съвестта си. Вече и хората също не успява да лъже.
  • 9
    06
    069056
    5 0
    07:17, 21 юни 2016
    Тая на колко хора разби здравето и колко души изгони от работа! Какво сте тръгнали стихотворенийца да й пишете. Тя от дума ако разбираше - нямаше толкова зло да сътвори! Направо е за съд!
Последни новини