От х:

Днес в x:

Откриха офис на застрахователен брокер “Колхида” в Хасково

Изображение 1 от 3

    Офис на застрахователен брокер “Колхида” на бул. “Стефан Стамболов” №4 бе открит днес. Офисът е изграден по корпоративните западни стандарти и отговаря на всички изисквания за бързо и професионално обслужване на клиенти, каза управителят Иван Маринов.

    В екипа на брокера работят доказани професионалисти в бранша. Към момента “Колхида” има над 20 офиса в страната, като не се пренебрегват малките населени места.

    По какво “Колхида” се отличава от останалите брокери?

    “Колхида” продава продукти на тези застрахователни компании, които защитават интересите на клиента – продуктите им са на добра цена, коректни са при изплащане на обезщетения, а не на компании, които дават по-големи бонуси на брокера.

    “Колхида” работи предимно с местните представители на застрахователните компании. Така се защитават интересите на всички участници на пазара.

    “Колхида” разработва, съвместно със застрахователните компании, специализирани продукти, които надграждат други услуги – застраховка имущество за клиенти на охранителни фирми, застраховка на дома и имуществото, включително техника, на клиенти на кабелни телевизии, застраховка за покриване на таксите към ТВ оператори в случай на злополука на титуляра по договора.

    “Колхида” работи за социална ангажираност – повишаване на застрахователната култура на хората чрез предлагане на евтини и достъпни застрахователни пакети. Защитава интересите на обикновения клиент пред застрахователната компания в случай на щета. Възможност за плащане на застраховките до 12 месечни вноски.

    “Колхида” предлага безплатно обслужване на клиенти при възникване на застрахователно събитие чрез телефонен асистанс по 24 часа 7 дни в седмицата, съдействие при завеждане на щети, координиране на ликвидационния процес от възникването на застрахователното събитие до изплащане на обезщетението.

    Платена публикация

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Случаен виц

    Последни новини