От х:

Днес в x:

Хасковски депутат - къртица в парламента

Червеният депутат И. И. е заподозрян, че е изнесъл класифицирана информация от секретната секция на парламента, пише в. "Експрес", като се позовава на ръководството на антикорупционната комисия.

Депутатът-къртица бил разкрит след преглед на записите от скритите камери. На тях се виждало, че единствен той си е водил записки, преглеждайки папката с документите от разследването срещу кмета на Хасково Георги Иванов.

Градоначалникът наистина раздаде на репортерите ксерокопия на пресконференция в общината, като каза, че това е докладът на ДАНС пред комисията по корупция в парламента.

Обезпокоен от този факт, шефът на комисията Бойко Великов разпоредил проверка, при която лъснало участието на червения депутат И. И. Зад тези инициали всъщност се крие хасковският народен представител от БСП Иван Илчев.

Илчев присъства днес на пресконференцията на отцепниците от общинската организация на БСП и бе попитан за публикацията в "Експрес". Той отрече да е запознат с нея. После добави, че в доклада на ДАНС нямало нищо секретно.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини