От х:

Днес в x:

Консултират двойки с репродуктивни проблеми безплатно

Двойки с детеродни проблеми от Хасково ще могат да получат безплатни консултации от водещи специалисти в областта на репродуктивната медицина.

Срещите с лекарите са насрочени за 18 юни от 10 до 17 часа в хотел „Родопи”. Те ще се водят от двамата спецове - доц. д-р Емилияна Конова и д-р Виолета Рилчева от Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” в Плевен.

Доц. д-р Емилияна Конова е клиничен имунолог и управител на центъра. Тя консултира двойки с репродуктивни проблеми: неизяснен стерилитет, неуспешни бременности, предстоящи и неуспешни инвитро процедури. Консултира също така деца и възрастни с чести и хронично-рецидивиращи инфекции.

По време на консултациите ще работи и д-р Виолета Рилчева, която е специалист по вътрешни болести. Успешно работи в областна на андрологията - диагностика и лечение на стерилитет и репродуктивни неуспехи при мъжете, включително след неуспешни процедури по асистирана репродукция, лечение при нарушени спермални параметри, профилактика и оценка на мъжко репродуктивно и сексуално здраве, оценка и лечение на еректилна дисфункция, оценка на репродуктивен риск при системни заболявания и терапия, включително лъче- и химиотерапия.

Консултации ще се проведат по предварително изготвен график. За записване и информация на телефон: 064/804 790.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини