От х:

Днес в x:

Хасковският театър с благотворително представление за Жоро в четвъртък

Изображение 1 от 4

    Постановката „Дубльори“ ще се играе на хасковска сцена в четвъртък, 9 юни, от 20 часа, а представлението е с благотворителна цел – в помощ на кампанията  #спасижоро.

    „Дубльори“ на Кенан Тополян е постановка на Елин Рахнев. Участват  Димитър Атанасов, Иванка Шекерова, Мариела Топалова, Николета Малчева, Петър Влайков, Стелиян Николов,Стефан Цирков.

    Входът за благотворителния спектакъл е с покани. Цената им е 10 лв. и ще се продават на касата на театъра. Събраните от продажбата им средства са изцяло за каузата ни #спасижоро.

    Журналистическата колегия в Хасково призовава всички хора с добри сърца, които обичат театралното изкуство, да се включат в кампанията.

    Побързайте. Местата са само 260.

    Журналистът Георги Христов е на 42 години, семеен, има дъщеричка, която наесен ще бъде в първи клас. Колегата страда от коварно заболяване – рак на дебелото черво, с разсейки в черния дроб. Продължителното лечение с химиотерапия след операцията миналата година не дава очакваните резултати и единственият шанс на Жоро е лечение в чужбина. Двете процедури в Брюксел струват около 40 000 евро. Времето за набиране на средствата е ограничено – около 4 седмици.

    Благодарим Ви!

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини