От х:

Днес в x:

Гола плът и еротични танци на острова. Николай и Силвия изнемогват.

Тази вечер дуелът между Николай и Силвия ще приключи и един от тях ще получи шанс да се завърне в оцеляването. Членовете на обединеното племе Балбоа ще се изправят в изпитание за имунитет, но този път победителят ще получи по-различни права, които отново ще накарат всички в играта да преосмислят стратегиите си.
След като бяха изгонени от племената си, Николай Мартинов и Силвия приеха предизвикателството и се изправиха един срещу друг в най-дългия дуел в оцеляването. Двамата бяха затворени в клетки без вода и храна. Целта пред всеки един от тях беше да издържи колкото може по-дълго. Този, който спечели дуела, получава шанс да се върне в играта отново.

Минути след като бяха затворени в клетките, небето на остров Хибралеон тотално се разтвори, за да изсипе истински порой над двамата оцеляващи. И докато те даваха всичко от себе си, членовете на Пачека и Мого Мого се простиха с лагерите си като изгориха всичко в тях и след това поеха към мястото на обединението.

На специална церемония те върнаха старите си отличителни знаци и получиха тези на новото племе - Балбоа. Веднага след това се изправиха в изпитание за личен имунитет. Участниците трябваше да подредят пъзел с числа. Печели този, който първи се справи със задачата. Това се оказа Яна Маринова, която успя да подреди елементите най-бързо от всички.

Малко по-късно участниците се нахвърлиха със зъби нокти върху празненството, като първо изядоха всичко сладко, а след това започнаха и с алкохола. Партито не мина и бе стриптийз - Али, Иван и Спас забавляваха жените в племето само по хавлии.

Докато в Балбоа оцеляващите се отдадоха на танци и стратегии, Силвия и Николай преживяха един от най-кошмарните си дни. За да издържат на тежките условия и да не заспят под проливния дъжд, двамата обсъдиха отношенията в бившите си племена като бяха единодушни, че са извън играта незаслужено.

Въпреки тежките условия бащата на близначките заяви, че е готов дори да пие от урината си, ако се наложи да стои по-дълго в клетката. В крайна сметка и двамата съжалиха, че се изправят един срещу друг именно те - най-силната жена и най-силният мъж от двете племена.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини