От х:

Днес в x:

Ралица Гинкова напусна Survivor ден преди обединението

Николай Мартинов обядва с участници от играта на Острова

Taзи вечер в Survivor: Филипините двете племена ще се обединят, а след игра за награда един от новото племе ще постави началото на новата сюжетна линия в играта "Островът на изгнаника".

Победителят в играта за награда ще си спечели пикник, който ще сподели с още един от племето, а към тях ще се присъедини победителят от миналогодишното издание на Survivor Николай Мартинов.

Ден преди обединението на двете племена, загубилите от Минданао се изправиха един срещу друг в изпитание за личен имунитет. То се оказа едно от най-неприятните от всички изпитания в изданията до момента.

Участниците трябваше да погълнат един от най-ужасните обeди в живота си, менюто на който се състоеше от различни форми на живот, очи, части от влечуги, червеи и т.н. Няколко дни след като напъха жива кобра в устата си, Крика се оказа най-безкомпромисен със стомаха си.

Той хапна от всичко с невероятна скорост, като в самото начало докато поглъщаше неколкодневен патешки зародиш  Маргарита Амиджинова се разплака погнусена от обяда. В следващите етапи на играта никой не успя да се пребори с Митьо и така той заслужено си спечели спокойствие преди племенния съвет.

Веднага след играта Крика обясни на Георги Кехайов, че ще бъде застрашен от изгонване заедно с Ралица, Маргарита и Златина, защото те не са от членовете на старото Питого.

Без никакви изненади по време на съвета, номинарни за изгонване от играта се оказаха същите участници.

Преди това да се случи Крика хвърли вината за загубата в играта за племенен имунитет върху Ралица и сподели, че въпреки че цялото племе има вина, то все пак тя е забавила всички. Така лондончанката се оказа поредната изгонена от Survivor.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини