От х:

Днес в x:

Кметът в контраатака: Далаверите на Аталай и Стаматов

Синът на депутата от Хасково Рамадан Аталай – Ревин, като управител на "Антора" ЕООД е купил на 14 септември 2007 г. сграда в село Текето заедно с парцел от 4. 68 декара за 30 000 лева. Само 6 месеца по-късно – през април 2008 г. имотът е деклариран в данъчното на стойност 640 000 лева. Как и защо цената на имота е нараснала повече от двадесет пъти, попита на брифинг днес кметът на Хасково Георги Иванов. Той изнесе тези данни в отговор на атаките срещу него, които, по думите му, са организирани от депутатите Рамадан Аталай, Христо Бисеров и Иван Стаматов.

При това само открехвам завесата, тайнствено вметна градоначалникът. Въпросният имот в Текето е прословутият хотел, за чието тържествено откриване се изтърси цялото ДПС начело с Ахмед Доган. Той се строи от фирмата на Стаматов "Монолит". Въпросителните около него са много и е редно прокуратурата да се самосезира, каза кметът.

Близката на Аталай транспортна фирма "Юнион Ивкони" има междинна спирка в Хасково, но общината отказа да му подпише документа. Подпис върху него въпреки това бе сложен от министъра на транспорта. Това не е ли конфликт на интереси, попита Иванов.

Фирмата на Иван Стаматов "Монолит" изпълнява проекти на министерството на екологията. Самият депутат Стаматов е член на парламентарната комисия по екология. Това не е ли конфликт на интереси, попита кметът и допълни: На война като на война.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини