От х:

Днес в x:

Издирват въоръжен бандит в Димитровград

Бандит, пробвал да обере жилище на осмия етаж на блок №29 на димитровградската улица "Димитър Благоев", успя да се изплъзне от полицията и все още се издирва, съобщиха от ОДП Хасково.

В 12. 30 часа вчера обирджията бил забелязан в апартамента от собственичката, която се уплашила и изтичала при бабата на втория етаж на същата сграда. Двете жени потърсили помощ от полицай, който живеел в същия вход. Ченгето не бил на работа същия ден, но се качил заедно с уплашените жени в жилището, където заварили бандита.

Апашът извадил нож срещу тях, а полицаят се опитал да го успокои и да го накара да хвърли оръжието. Крадецът обаче си плюл на петите и духнал надолу по стълбите. По мнението на полицията той бил млад човек, с видимо неадекватни реакции.

След изчезването му полицаят се обадил в районното управление в Димитровград, откъдето незабавно изпратили униформени. Те щателно проверили сградата от мазето до тавана. В издирването се включило и следово куче. Бандитът обаче не бил открит. Предполага се, че е успял да се измъкне през прозореца на една от избите.

Издирването му продължава, допълниха от областната дирекция на МВР в Хасково.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини