От х:

Днес в x:

БОП удари нелегални шивашки цехове. Хасковско с пътища за 77 млн. Преглед на печата – 7 октомври

БОП удари нелегални шивашки цехове в хасковските квартали Македонски и Хисаря, съобщава в заглавие над главата днешният брой на "Хасковска Марица". Операцията била проведена миналата нощ и продължила до зори. Конфискувани са облекла, имитиращи световни марки.

Слагат денонощна охрана на зона за отдих, пише още изданието. Вандали крадат мрежа дни преди откриването на четирите спортни игрища южно от "Дунав", допълва вестникът.

Закопчаха двама за въоръжен грабеж в "Орфей", акцентира на криминалната страница изданието. 21-годишният Цветан и съучастникът му – 25-годишният Тенчо готвели нов обир, по информация от полицията.

Иззеха 6. 5 грама марихуана, четем още на страницата. Задържани са двама в Димитровград, и двамата не са от града.

30 нови лампи по "Акация", пише още изданието. За първи път от 25 години улицата грейва, радват се в квартала.

Безхаберна майка може да стопира осиновяване, пише изданието в материал, посветен на промените в Семейния кодекс.

За да е независима България, вотът трябва да е задължителен, смята Вежди Рашидов. Интервю с известния скулптор межете да прочетете на 14 страница в броя.

"Сървайвър 3" за една нощ в Хасково, пише на забавната 16 страница вестникът. Групата на Али Алиев разпускала в модно заведение през уикенда.

ДДС-то яде 20% от европарите, пише в челен материал на първа страница другият регионален всекидневник "Новинар юг". Тепърва ще умуват как да решат проблема с плащанията по проекти, допълва изданието.

Площадките на "Дунав" с 24-часова охрана, акцентира вестникът на първа страница. Новата зона за отдих ще се поддържа от общината, 4-има от "Екопрогрес" ще се грижат за градинките.

17 школски директори назначават до 1 декември, четем още в броя. Областта обяви пред МОН 27 148 записани ученици. Министерството ще отпуска пари според бройката.

Хванаха двама за грабеж на магазин, готвели нов. Сгащиха бракониер с незаконно чифте, двама спипани с дрога, са акцентите от криминалната страница в броя.

Изкупиха 1000 тона грозде по-малко, отколкото лани, пише на 4 страница изданието. Цените са като през 2007-а, допълва вестникът.

Червено-белите взеха по стотачка, отбелязва изданието на спортната страница. Играчите получили парите преди мача с "Розова долина" и това ги надъхало, смята авторът.

Еньо купува битака с плакета на Боян Радев, пише на забавната страница в броя. Плакет със собствения си образ подарил Боян Радев на Еньо Вълчев в неделя. Двете легенди се събрали да отбележат 44-годишнината от спечелването на олимпийските игри в Токио.

Това бяха акцентите в днешния регионален печат. Подробности – във вестниците.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини