От х:

Днес в x:

Полицейски обиски в Харманли, тарашени четирима, резултат нула

Жилищата на четирима харманлийци са били обискирани рано сутринта в петък, съобщиха отлично информирани източници. Тарашът е започнал в 6 часа сутринта и е продължил до късно през деня.

Обискирани са жилищата на Митко Точаров, Трендафил Трендафилов, брат му Ангел, както и на Пламен Марков. По-късно първите трима са били доведени до РПУ Хасково, където са престояли цялата нощ. На следващия ден са били освободени.

Резултатите от обиските са близо до нула. На ул. "Алеко Константинов" в Харманли са били открити незначително количество патрони и взривни материали.

Обискираните предполагат, че тарашът в жилищата им е във връзка с неколкократно взривяваният полицай от Харманли Латю Латев. На два пъти бяха палени колите му, а веднъж бе взривявана и вилата му край града. Едва от версиите, по които работеше полицията, бе любовен триъгланик – полицаят живее с бившата жена на Митко Точаров – Венета.

Подробно за сагата с взривявания харманлийски полицай и версиите на ченгетата можете да прочетете в "Анализи и коментари".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини