От х:

Днес в x:

22 °C

Спряха камион и рейс, пълни със злато и валута. Поръчват 40 номер обувки за първолаци. Преглед на печата – 27 септември

Опит за контрабанда на бижута осуетиха митничарите на Капитан Андреево и Лесово, съобщава над главата си днешният брой на "Хасковска Марица". Конфискувани са общо недекларирани 40 000 евро, 20 000 долара на пункта в Лесово. На Капитан Андреево пък са иззети накити от сребро и злато за около 10 бона.

Поръчват 40 номер обувки за първолаци, информира за куриоза при еднократните помощи за семейства с деца в първи клас изданието. Двете майки от Хасково са поръчали гиганстките за възрастта на децата обувки, вероятно за баткото или таткото.
Всъщност, лошо няма. Помощта си е помощ. Ако вече са обзавели детето с дрехи и обувки, защо да не подпомогнат семейния бюджет?

Газов котлон едва не уби старец в Узунджово, акцентира още вестникът. 88-годишният Васил Маринов понечил да стопли вода, когато уредът избухнал в ръцете му. Старецът обгорял от обгърналите го пламъци и е откаран в болницата. Няма сериозни поражения, но е преживял сериозен шок.

Порицават институции, крили информация, четем още в броя. Програмата за достъп до информация ще връчи годишните си награди и ще порицае ведомствата, крили данни.
На фона на скандала с пребития главен редактор на "Фрог нюз" Огнян Стефанов, който тресе държавата, тази и подобните й програми за достъп до информация изглеждат направо смешни.
На улицата пребиват до смърт журналисти заради изнесена информация, те седнали да си играят на порицания. Пълен майтап.

14 хиляди туристи в Свиленград, пише още изданието. В материала се описва вчерашната среща на кметове и шефове от туризма в Свиленград.
Цялата група вчера посети исторически забележителности в района и отчете няколко бързи коктейла и софри.
Докато харчат парите ни, без да можем да контролираме нещата, ще е така. Преливане от пусто в празно. И софри за наша сметка.

Откриха 140 стръка канабис, акцентира още на криминалната страница изданието. Тревата била в изоставен имот край Хасково.

Грози ни режим на тока, предупреждава от 4 страница експертът от НЕК Иван Айолов. Така е, нас ни грози какво ли не – от пребиване по улицата, през непосилна сметка за ток и вода, до режим на светлото. Най-много ни грози факта, че ни превърнаха в неандерталците на Европа.Всичко останало е следствие от това.

В съботното приложение на "Хасковска Марица" –"BG жена" е публикувано интервю с Евгения Калканджиева, в което тя признава: Войните в модата се печелят на тихия фронт. Нищо ново.

Това бяха основните теми в днешния брой на "Хасковска Марица". Подробноситте – във вестника.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини