От х:

Днес в x:

Спряха камион и рейс, пълни със злато и валута. Поръчват 40 номер обувки за първолаци. Преглед на печата – 27 септември

Опит за контрабанда на бижута осуетиха митничарите на Капитан Андреево и Лесово, съобщава над главата си днешният брой на "Хасковска Марица". Конфискувани са общо недекларирани 40 000 евро, 20 000 долара на пункта в Лесово. На Капитан Андреево пък са иззети накити от сребро и злато за около 10 бона.

Поръчват 40 номер обувки за първолаци, информира за куриоза при еднократните помощи за семейства с деца в първи клас изданието. Двете майки от Хасково са поръчали гиганстките за възрастта на децата обувки, вероятно за баткото или таткото.
Всъщност, лошо няма. Помощта си е помощ. Ако вече са обзавели детето с дрехи и обувки, защо да не подпомогнат семейния бюджет?

Газов котлон едва не уби старец в Узунджово, акцентира още вестникът. 88-годишният Васил Маринов понечил да стопли вода, когато уредът избухнал в ръцете му. Старецът обгорял от обгърналите го пламъци и е откаран в болницата. Няма сериозни поражения, но е преживял сериозен шок.

Порицават институции, крили информация, четем още в броя. Програмата за достъп до информация ще връчи годишните си награди и ще порицае ведомствата, крили данни.
На фона на скандала с пребития главен редактор на "Фрог нюз" Огнян Стефанов, който тресе държавата, тази и подобните й програми за достъп до информация изглеждат направо смешни.
На улицата пребиват до смърт журналисти заради изнесена информация, те седнали да си играят на порицания. Пълен майтап.

14 хиляди туристи в Свиленград, пише още изданието. В материала се описва вчерашната среща на кметове и шефове от туризма в Свиленград.
Цялата група вчера посети исторически забележителности в района и отчете няколко бързи коктейла и софри.
Докато харчат парите ни, без да можем да контролираме нещата, ще е така. Преливане от пусто в празно. И софри за наша сметка.

Откриха 140 стръка канабис, акцентира още на криминалната страница изданието. Тревата била в изоставен имот край Хасково.

Грози ни режим на тока, предупреждава от 4 страница експертът от НЕК Иван Айолов. Така е, нас ни грози какво ли не – от пребиване по улицата, през непосилна сметка за ток и вода, до режим на светлото. Най-много ни грози факта, че ни превърнаха в неандерталците на Европа.Всичко останало е следствие от това.

В съботното приложение на "Хасковска Марица" –"BG жена" е публикувано интервю с Евгения Калканджиева, в което тя признава: Войните в модата се печелят на тихия фронт. Нищо ново.

Това бяха основните теми в днешния брой на "Хасковска Марица". Подробноситте – във вестника.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини