От х:

Днес в x:

Легендарният рок-вокал Джеф Скот Сото ще разтърси Бургас

Легендарният фронтмен на Ингви Малмстийн, "Талисман" и "Джърни" - Джеф Скот Сото ще поднесе уникално и неповторимо шоу за гражданите и гостите на Бургас на 23 август /събота/ от 20.30 часа на сцена Часовника. Съорганизатор на рок - концерта е Община Бургас.

В продължение на 1.30 ч. певецът с неподражаема бленда на гласа и една от най-добрите в момента бургаски банди "Грас", които бяха сред хедлайнерите на Spirit of Burgas ще разтърсят града с кавър - версии на незабравимите "Куин", "Ван Хален", Мадона, Сийл и мн. др.

Рок - вокалът Джеф Скот Сото ще изпълни и свои авторски парчета от периода с култовия китарист Ингви Малмстийн и групите "Талисман" и "Джърни".

Звездата на световната музикална сцена има над 60 албума с негово участие зад гърба си. В тях изпълнителят си партнира с редица невероятни китаристи и музиканти - "Ван Хален", Аксел Руди Пел, Браян Мей от "Куин", Глен Хюз, басист и вокалист на рокдинозаврите "Дийп Пърпъл", с когото са лични приятели и много др.

Въпреки участията му в хеви - метъл и хард - рок банди, певецът предпочита по-мелодичните и солови изпълнения.

В последните години в музикалните среди името на Джеф Скот Сото се спряга за бъдещ вокалист на легендарните "Куин". От известно време изпълнителят развива успешна самостоятелна кариера.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини