От х:

Днес в x:

22 °C

Спасиха ужилено от стършел бебе, До 10 милиона на общини за паркинги и паркове, Хасково срещу Ювентус на турнир в Италия. Преглед на печата 21.08.2008

До 10 милиона на общини за паркинги и паркове. На първа страница на Хасковска Марица четем за програмата на Европейския фонд за регионално развитие, по която общините могат да получат от 1 до 10 милиона лв за подобряване на градската среда. Средствата трябва да бъдат употребени за изграждане на улични мрежи, обществени паркинги, улично осветление и охранителни системи за наблюдение. Вестникът информира за открити две нови процедури за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Крайният срок за подаване на документите е 5 януари 2009. Сред подпомаганите дейности са още възстановяването на зони за отдих, чешми, фонтани, паметници, реконструкция и рехабилитация на пешеходни алеи и тротоари, велосипедни пътеки, както и осигуряването на достъпна среда за хора с увреждания.

Баща на две деца се застреля в ловен парк е челното заглавие, Авария остави родилното без вода, Искат от фар пари за дига са другите материали на първа страница на Хасковска Марица.

Под заглавие 400 000 евро вложи Каменица в пречиствателна, вестникът публикува официалното становище на „Каменица" АД по повод наложената санкция от РИОСВ. Компанията пречиства отпадните води на всички предприятия от зоната, без каквато и да е подкрепа от тяхна страна или от МОСБ, като капацитетът на станцията отдавна не отговаря на нуждите. Цитираната сума е вложена в подобряване състояниеtо на пречиствателната станция през миналата и тази година.

Овца пипна разновидност на луда крава. Става дума за скрейпи, полижителните проби са от с. Тънково. Пробите са изпратени за потвръждение в Германия. Скрейпи не е опасна за хората.

Ловджии от Хасково скочиха срещу ловен закон, Гроздето по левче на борсата в Любимец, Изкупуват кардинала за 90 ст килото, са другите щрихи към картината на денешния ден според Хасковска Марица. Днес 7-ма страница е ТОП СПОРТ, където четем Хасково срещу Ювентус на турнир в Италия. Талантите от школата са поканени да участват в традиционния турнир по футбол в памет на Стефано Рапети. Отделено място и на хасковските хандбалистки, както и на дербито Свиленград-Любимец.

ЧРД казва вестникът на областния управител Райна Йовчева, която днес има рожден ден.

Покрай останалото без вода АГО, в Новинар четем за 250 здравни карти за ЕС, които прашасват. Под заглавие Спасиха ужилено от стършел бебе вестникът вади статистиката на ужилвания от насекоми и ухапвания от змии. Последните за над 20 за миналия месец.

Офицер от Ирак запрян в Харманли, Есхумираха убития Желязко, Гастарбайтери запалиха Капъкуле, 72-годишна се обеси в лозя, Харманлиец се застреля – черната хроника запълва цяла трета страница на Новинар. Алвксандрово-2 със стенописи наесен, Д-р Георги Китов откри некропола преди 7 години, новините от местния спорт, както и как Андреа и Анелия разцепват Димитровград четете в днешния брой.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини