От х:

Днес в x:

15 °C

Спасиха ужилено от стършел бебе, До 10 милиона на общини за паркинги и паркове, Хасково срещу Ювентус на турнир в Италия. Преглед на печата 21.08.2008

До 10 милиона на общини за паркинги и паркове. На първа страница на Хасковска Марица четем за програмата на Европейския фонд за регионално развитие, по която общините могат да получат от 1 до 10 милиона лв за подобряване на градската среда. Средствата трябва да бъдат употребени за изграждане на улични мрежи, обществени паркинги, улично осветление и охранителни системи за наблюдение. Вестникът информира за открити две нови процедури за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Крайният срок за подаване на документите е 5 януари 2009. Сред подпомаганите дейности са още възстановяването на зони за отдих, чешми, фонтани, паметници, реконструкция и рехабилитация на пешеходни алеи и тротоари, велосипедни пътеки, както и осигуряването на достъпна среда за хора с увреждания.

Баща на две деца се застреля в ловен парк е челното заглавие, Авария остави родилното без вода, Искат от фар пари за дига са другите материали на първа страница на Хасковска Марица.

Под заглавие 400 000 евро вложи Каменица в пречиствателна, вестникът публикува официалното становище на „Каменица" АД по повод наложената санкция от РИОСВ. Компанията пречиства отпадните води на всички предприятия от зоната, без каквато и да е подкрепа от тяхна страна или от МОСБ, като капацитетът на станцията отдавна не отговаря на нуждите. Цитираната сума е вложена в подобряване състояниеtо на пречиствателната станция през миналата и тази година.

Овца пипна разновидност на луда крава. Става дума за скрейпи, полижителните проби са от с. Тънково. Пробите са изпратени за потвръждение в Германия. Скрейпи не е опасна за хората.

Ловджии от Хасково скочиха срещу ловен закон, Гроздето по левче на борсата в Любимец, Изкупуват кардинала за 90 ст килото, са другите щрихи към картината на денешния ден според Хасковска Марица. Днес 7-ма страница е ТОП СПОРТ, където четем Хасково срещу Ювентус на турнир в Италия. Талантите от школата са поканени да участват в традиционния турнир по футбол в памет на Стефано Рапети. Отделено място и на хасковските хандбалистки, както и на дербито Свиленград-Любимец.

ЧРД казва вестникът на областния управител Райна Йовчева, която днес има рожден ден.

Покрай останалото без вода АГО, в Новинар четем за 250 здравни карти за ЕС, които прашасват. Под заглавие Спасиха ужилено от стършел бебе вестникът вади статистиката на ужилвания от насекоми и ухапвания от змии. Последните за над 20 за миналия месец.

Офицер от Ирак запрян в Харманли, Есхумираха убития Желязко, Гастарбайтери запалиха Капъкуле, 72-годишна се обеси в лозя, Харманлиец се застреля – черната хроника запълва цяла трета страница на Новинар. Алвксандрово-2 със стенописи наесен, Д-р Георги Китов откри некропола преди 7 години, новините от местния спорт, както и как Андреа и Анелия разцепват Димитровград четете в днешния брой.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 29.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Отнасяйте се с повече търпение към хората и нещата, които не са по вкуса ви. С такт и добро желание със сигурност ще постигнете повече, в противен случай ще си създадете напрежение и няма да постигнете целите си. Приятел ще ви предложи идея, което ще ви амбицира, но и затрудни.
29 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес бъдете добронамерени към по-низшестоящите от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Не е изключено незаетите да имат късмет през този ден и да си намерят подходяща работа. Общуването ви с приятели ще бъде особено приятно.
29 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Следете внимателно какво се случва около вас и преценете кога да се включите с активни действия. Не допускайте обаче превръщането си в обикновени наблюдатели на събитията, тъй като имате много възможности и ще е жалко ако не ги осъществите. Наложете си да не се занимавате с работа, която не е наложителна за дадения момент и се постарайте да се съсредоточите върху най-важното. Предстоят ви добри новини в личен план.
29 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако разнообразите деня си с пътувания и други приятни занимания, ще обновите духа, здравето и психиката си. Общуването ви с хора, с които ви е приятно да бъдете, ще се отрази и на работата ви, по косвен или пряк начин. Равновесието може да бъде постигнато, стига то да не е в противоречие с чувството ви за свобода.
29 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви място. Имате основания за радост, но не бива да забравяте и за следващата си стъпка, която може да се окаже решаваща. Харчете разумно, не купувайте излишни вещи.
29 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще търсите нови форми за изява на талантите си, преминавайки през деня в забързано темпо. Ще получите известия, които ще ускорят процесите в живота ви. Запознанство или утвърдена връзка ще ви създаде приятни емоции. С внимание ще се отнесете към проблемите на близък човек и ще му помогнете да ги преодолее.
29 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В професионален план денят е прекрасен и на мнозина им предстои служебно повишение. Ако сте безработни днес имате много добри шансове да промените това положение. Бъдете упорити и настоятелни. Със сигурност ще успеете.
29 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изразете доброто си отношение към хората, с които общувате и делата ви ще се подреждат така, както ги предвиждате. С настроение ще разгърнете сили в много посоки, което неминуемо ще се отрази на живота ви. Не сте от хората, които чакат на готово и днес ще го потвърдите отново.
29 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще откриете перспектива за себе си в разработването на нов проект и акуратно ще се захванете с него. Без да губите време, ще направите нужните проучвания и ще намерите хората, с чиято финансова подкрепа ще го реализирате. Отношенията ви с постоянния партньор са променливи, проявете повече активност и не чакайте наготово решенията му.
29 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще фокусирате върху себе си вниманието на много хора, което ще повдигне и без това високото ви самочувствие. Лесно ще създавате нови приятелства и връзки. Работата ще ви отрезви, налагайки ви строг и делови подход към текущите ви задачи. Не се щадете, когато трябва да покажете готовност за взаимопомощ.
29 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, финансите и не на последно място личния ви живот. Ще работите по осъществяване на програмата си и по-малко ще се съобразявате с мнението на другите. Но ще ви се наложи да проявите разбиране и към обща тема, зачитайки и мнението на партньорите си.
29 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Предприемате рискована операция, но сте силно убедени в успеха си. Ще сполучите, ако не действате прибързано и не правите непременно онова, което сте решили. Много биха ви помогнали съветите на близки и колеги, особено на онези от тях с повече опит. Мислете в перспектива, а не единствено в настоящето, това ще ви помогне да вземете правилното решение.
29 окт 2020
Последни новини