От х:

Днес в x:

Фризьорка: Служителка на РИОКОЗ ми открадна марковите очила. Аналитичен преглед на печата – 2 август

Инспекторка от бившето ХЕИ задигнала марковите очила "Живанши", струващи 5 стотака, при проверка на салон в Свиленград, информира в заглавието над главата си днешният брой на "Хасковска Марица". Бутиковият фризьорски салон, в който двете собственички вложили 250 000 лева, бил обект на засилени проверки от санитарната инспекция. В прав текст не са ми искали пари, но очевидно за това става въпрос, разказва едната от собственичките – Ваня Манолова. Последния път тя била глобена, защото на лака за нокти нямало упътване на български език.
Последвало оплакване за задигнатите очила в управлението на инспекцията в Хасково. В късния следобед вчера служителката върнала очилата и се извинила, че по грешка ги била прибрала в чантата си.
Грешки стават. И, както казват американците – една атомна бомба може да ти развали целия следобед. А едни маркови очила, погрешно прибрани в чантата, могат направо да ти скапят настроението за цялата вечер.

Спукан водопровод наводни къща в кв. Хисаря, съобщава още от първата си страница изданието. От три дни по улиците "Чучулига" и "Чепеларе" се стичат потоци, бликнали изпод една от сградите. Стигали чак до детските ясли зад ресторант "Глинените гърнета". От ВиК отстранили аварията едва вчера, допълва вестникът.

Пак гастарбайтери в канавка, гласи лаконичното заглавие на първа страница. Текстът е на криминалната. В него четем за вчерашните катастрофи – един челен удар на околовръстното шосе, при който напълно изгоря форд мондео, и за друга катастрофа край Клокотница, при която опел с турско семейство излетя в канавката. За щастие, и при двата инцидента няма сериозно пострадали.

Еколози тарашат коли за костенурки, акцентира още изданието. Природозащитници, експертиот РИОСВ и горски стражари завардили пътищата в Източните Родопи и преровили 400 коли за костенурки. За тяхна изненада не открили нито една.
Типичен пример за безсмислен труд. Със същия успех можеха да проверят 2000 коли за енфие, например, резултатът със сигурност щеше да е същия – нула попадения.

Санкции за пожара край Александрово, съобщава още вестникът. Фирма "Вирджиния" гори с 2 бона заради огъня, който се разпростря на фронт от 10 км. миналия ден. Подпалването било умишлено, убедени са от пожарната.

Пиян катастрофира с колело, информира на същата страница вестникът. 41-годишният Георги Христов за пореден път забърка името си в ПТП, пише с лека ирония изданието. Преди дни, лъкатушейки с велосипеда си по улиците, бил нацелен от от автомобил. Няколко месеца по-рано пък го спипали да кара мотоциклет "Сузуки" с почти 4 промила алкохол в кръвта.
Интересен спорт практикува съименникът на известния певец. Със сигурност обаче няма да излезе победител в това състезание.

Съдбата показа, че сме № 1, хвали се от спортната страница кметът на Стамболово Гюнер Сербест. Леката ръка на кмета изтеглила при жребия "Горубсо" Рудозем за противник на футболния им тим при старта на на новото първенство на Югоизточната "В" група. Ще ги бием със стратегия, кани се Сербест.
Сербест е сербез. Дано им провърви впрочем.

Почнаха канализацията на Книжовник, информира на цяла страница "Хасковска Марица" Над 1 млн. лв. влагат в селото, ще правят и пречиствателна станция.

Две приложения има днешния съботен брой на "Хасковска Марица". В "ВG жена" можете да прочетете за Лара Береану и Камелия, а в "Арена" има интервю с Дойчин Василев, покорител на осемхилядниците и консултант на външните ни министри.

Подробностите – в днешния брой на "Хасковска Марица".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини