От х:

Днес в x:

Майка на две деца планирала самоубийството в кладенеца

37-годишната Диана Крачолова, която вчера скочи в 8-метров кладенец в хасковското село Орлово е майка на две деца. Едното дете било болно по рождение и прекарало живота си в инвалидна количка. Починало преди близо година едва петнайсетгодишно, разказаха хора от селото.

Тялото на 37-годишната жена бе извадено от кладенеца вчера след сигнал на Венцислав Гинев, с когото тя живеела на съпружески начала откоро. Диана била разведена, бившият й мъж живее в Хасково с другото дете. Баща й е бивш футболист на "Берое" Стара Загора – Сашо Крачола, казаха негови съселяни.



Заключението на съдебния лекар е категорично – става въпрос за самоубийство, каза кметът на Орлово Георги Георгиев. По-рано днес той връчи смъртния акт на Венци, върху когото в началото паднали подозренията на полицаите, че може да е замесен в убийство. Аутопсията и огледа на 8-метровия кладенец потвърдили версията за самоубийството.

Преди около три седмици я видях – беше влязла вътре в краденеца, разказа пред Haskovo.net Петьо Ванчев, съсед на починалата. Той помислил, че е влязла в дупката, за да поправи помпата, с която изпомпвали вода от кладенеца. Питал я: Помпата ли се развали, а тя му отвърнала утвърдително. По-късно разбрах, че помпата им се намира в двора, а не вътре в кладенеца, разказа съседът. Самият кладенец пък е на улицата, на две педи от оградата на двора на Диана и Венци.



Не съм си представял, че тя е замисляла да сложи край на живота си и е оглеждала дупката, казва възрастният човек. Едва когато научил за инцидента, проумял какво е правела Диана в кладенеца. Беше стъпила на един вътрешен перваз, само главата й се виждаше отвън, спомня си Ванчев.

Друг съсед на Диана – Петър Евтимов, също потвърди, че я виждал често да се навърта около дълбокия кладенец. Комшиите разказват, че преди години геранът за малко да вземе друга жертва – мъж от селото, влязъл да го чисти, но се подхлъзнал. Успели да го хванат навреме, но чули зловещия плясък на отронилите се камъчета във водата осем метра под земята.

Вчера вместо камъчета във водата падна 37-годишната Диана.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини