От х:

Днес в x:

6 °C

Преглед на печата – 7 юни

"Режат на парчета 36-годишна жена след сексоргия" е голямото заглавие над главата в днешния брой на "Хасковска Марица". По темата за садистичното убийство, което потресе вчера Димитровград, е отделена почти цялата криминална страница. Трупът на Минка Андреева бе открит рано сутринта от съседка. Полицаите се натъкнали на потресаваща гледка – жената била душена, рязана със счупена стъклена бутилка, изнасилена анално, пребита. По информация на съседи зверството станало след шумен купон, обилно полят с алкохол. Полицията работи по няколко версии.

"Откриха южната врата на Хасково" е водещото заглавие на първа страница. В материала четем за вчерашното тържествено откриване на ремонтирания булевард "Освобождение". Лентата резнаха новият посланик на Великобритания у нас Стивън Уилямс и кметът на града Георги Иванов.

"Даваме скъпият ток на съд". Заглавието от втора страница е цитат от изказване на изпълнителния секретар на федерацията на потребителите Павел Кърлев вчера в Хасково. Исканото увеличение на цената от 18 процента е невиждано, смятат от организацията на потребителите. Вестникът допълва, че все още няма окончателно решение на съда по делото, което федерацията заведе още през 2004 г. Тромавите съдебни процедури обезсмислят оспорването на цените, казва още Кърлев.

"Костадин Костадинов: Македония е българска" е друг акцент от страницата. Костадинов е регионален координатор на ВМРО за Североизточна България, а изказването му е по повод представянето на алманаха "Македония" вчера в Хасково.

"Заря и наздравици за "Планета Пайнер", информира изданието за официалното откриване на комплекса на музикалната компания в Димитровград.

"Хляб и торти представят на площада", съобщава вестникът за изложението на кулинарни изкушения на пл. "Свобода" днес от 12- 00 часа. Събитието е част от програмата на националния събор на хляба.

"Стартират футболните емоции" е водещото заглавие на спортната страница. Материалът е по повод откриващото се европейско първенство по футбол. Довечера от 19.00 ч. е първата среща – Швейцария – Чехия.

Съботният брой на "Хасковска Марица" е с две приложения – "BG жена" и "Арена". В първото е публикуван обширен очерк за сексапилната певица Ан Джи със заглавие "Като малка отглеждах червеи". Интригуващо.

В "Арена" пък заглавието на водещия материал е типичен пример за оксиморон (умна глупост): "Пламен Юруков: Следвам златното правило – умният шеф е най-глупав".

Още новини и коментари – в днешния брой на "Хасковска Марица".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 18.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
18 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
18 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
18 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
18 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
18 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
18 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
18 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
18 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
18 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
18 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
18 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
18 фев 2020
Последни новини