От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 4 април


"Колят проститутка на спирка", това стряскащо заглавие е челно в днешния брой на "Новинар Юг". 20-годишната Атанаска Сашева пратена по спешност в Стара Загора с прерязана артерия в бедрото.

Продължаваме със заглавията от черната хроника, следва още едно от първа страница, придружено със снимка: "Автобус помете баба, жената е в кома". Инцидентът е станал вчера малко след 14 часа, на улица "Хасковска" на изхода на Димитровград.

"Гайдарски реже Многопрофилната болница за активно лечение за европари", е другата информация от челната страница. Министерството на здравеопазването допуска само 49 болници да кандидатстват за европейски субсидии.

"Четвърт от слънчогледа ни - американски хибрид", пише още "Новинар". Подобреното семе е внос от САЩ, а добивът от него стига до 50 процента повече от стандарта, цената му също.

"Оборудваха ХЕИ с модерна техника", четем още на новинарските страници. Новото оборудване включва имунофлуресцентен и стереомикроскоп, термостати, електрофорези и ламинирани боксове.

"94 каруци с номера", е заглавието с адрес Харманли. Вестникът допълва, че напоследък чувствително се е увеличил броят на регистрираните превозни средства с животинска тяга.

"За Великден 13 лв. за кило агнешко, 25 стотинки яйцето", тревожно съобщава днес "Хасковска Марица". По празниците очакват още по-високи цени, е допълнението към заглавието.

"Екскмет бие и хапе съселянин" - също челно заглавие от първа страница. Скандалът тръгнал заради тоалетна в двора на бившия управник.

"3 суперкамиона получи "Екопрогрес", четем още на страниците на "Марица". Машините на стойност 312 000 лв., са закупени със средства от таксата за битови отпадъци.

"Кооперации искат безплатни пъдари, Общината против" - това е челото на втора страница. Стопани печелят по 87 лв. на декар, предлагат по 25 стотинки на година за охрана.

"Апелират за пролетно почистване", това е дописка с адрес Ивайловград. Там то ще започне от понеделник, Общината призовава гражданите да се включат активно в кампанията.

"Пазят границата с швейцарска техника", "Показват уникален паметник", "Шансон на празника на франкофонията – всичко това - в новия брой на "Хасковска Марица".


Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини