От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 31 март

„Новинар Юг": „Свиват пет стотака от БОП"- челото на информационния всекидневник. Спецченгета молят взелия парите шофьор да им каже къде са банкнотите след час безуспешно търсене.

„Плашат с линч гръцки арендатор"- водещата тема в броя на „Новинар". Никос от Ксанти наел земята на харманлийското с. Доситеево и объркал плановете на българи, които изкали да я изкупят.

„Джигити шпорят в насрещното"; „ВиК купува багери за 300 бона"; „2 млн. за закритите училища"- четем на страниците на вестника.

От втора „Новинар" информира: „10- годишна записана в 2 школа едновременно". Гюлнар Асенова е присъствала на 15 септември и в Хасково, и в Харманли, според директорките.

„Бушонът Куйович- жертвеният кон на мафията"- пише вестника и допълва: След като го осъдят, вероятно ще последва и нечий разстрел.

„ВАС нищи днес кметския вот в Хасково"; „Делото срещу удушвач приключва през април"; „Свиленград обмисля проект за велопътека".

„650 лв. заплата в школата отличници, 20 млн. лв. за слабаците"- заглавие с което ни посреща тази сутрин вестник „Хасковска Марица". Връщат целодневно обучение в селата, за да икономисват бензин.

„БСП- Хасково с клонинг до месец"- водеща тема в „Марица". Под заглавието четем, че делегатите на съботната конфереция искат общ форум и нов председател.

„Землищата на 4 села в защитена зона"; „Ремонтират 22 читалища и детски градини"; „Немски топрефер оценя овчарки в Димитровград"- пише още на първа страница.

От втора „Марица" съобщава: „10 на сто от водомерите негодни". ВиК заринато от заявления за проверка на устройствата, свалят по 130 седмично.

„Читалищен деец обвинен в изборно плащане"- информира още изданието. Нито разпределям пари, нито награждавам за гласове, отрича Минко Минков.

На страниците на „Хасковска Марица" ще прочетем още: „От днес събират данък сгради и такса смет"; „Авария остави половин квартал без вода" и „ГЕРБ няма интерес от касиране на изборите"- гласи становище на ВАС.
Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини