От х:

Днес в x:

Паяците отчитат 7 бона загуба, Синята зона 90 хил. печалба

Звено “Паяци” към общинската фирма “Тролейбусен транспорт” отчита 7 хиляди лева загуба за миналата година. Това показва отчетът на дружеството, който ще бъде приет на сесията на ОбС в петък. За сметка на репатриращите автомобили, звено “Синя зона, Паркинги и гаражи” отчита 90 000 лева печалба.

Като цяло “Тролейбусен транспорт” приключва годината с 4 000 лева печалба. Дружеството обаче е получило финасови инжекции от министерството на финансите – субсидия от 54 000 лв., както и от Общинския съвет 150 000 лв.

Странно изглеждащата загуба на паяците, които при репатриране на автомобил получават по 35 лева, бе обяснена от шефа на “Тролейбусен транспорт” Йордан Панев с големите суми за ремонти в началото на миналата година. “Тогава имахме много проблеми с паяците и похарчихме много средства. Понеже двата паяка са еднакви, вземахме части от единия, за да тръгне другият”, обясни Панев. Той допълни, че “Тролейбусен транспорт” разполага с три репатриращи автомобила, от които кък момента в движение е само един.

Тодор Кръшков

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини