От х:

Днес в x:

Последният шеф на ДАИ Хасково хвърли оставка след месец на поста

Последният временен шеф на ДАИ Хасково – Радослав Тошев, син на издателя Тошо Тошев, не изкара и месец на ветровития пост. Радослав Тошев, бивш шеф на транспортната комисия в столичния Общински съвет, пое хасковската структура на автомобилната инспекция на 21 февруари тази година. При първите си срещи с медиите Тошев бе доста ентусиазиран от новото предизвикателство, но се оказа, че не изкара на този пост и месец.

Радослав Тошев вече не работи тук, лаконично обясниха от ДАИ Хасково при опит да се свържем с него. Не уточниха дали от седмица или повече Тошев не е шеф на местната агенция, нито дали е напуснал по собствено желание или в резултат на поредните рокади.

Сега началник на ДАИ Хасково е Митко Даскалов, експерт в автомобилната агенция, който бе на поста до 21 февруари, когато бе назначен за временен началник Радослав Тошев.

Самият Тошев не отговори на мобилния си телефон на репортер на Haskovo.net, за да изясни ситуацията.

Така или иначе той е напуснал хасковската агенция преди масираната акция на ДАНС и ГДБОП вчера, при която в София бе задържан изпълнителният директор Цветелин Цветанов, както и служители на ДАИ във Враца, Видин, Габрово, Варна.

Допълнение: По-късно Радослав Тошев все пак вдигна телефона си на репортери и лаконично обясни, че сам си е подал оставката преди 10 дни. Причините за това са лични, кратко заяви той.

Тодор Кръшков

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини