От х:

Днес в x:

Вбесен шофьор: Потрошихме си колите в шахтите, дали да си купя каруца

Потрошихме си колите заради откраднатите решетки на шахтите, пише в гневно писмо до Haskovo.net нашият читател Генчо, който живее на ул. “Ком”. “Заради дългогодишните набези на циганите сменихме железните решетки с бетонни, но те не са вечни и се чупят. Плащам и винетка, и данъци, а сега пак на майстор! Да си търся правата или направо да си купя каруца”, ядосва се човекът. Той е изпратил и красноречива снимка на шахтата с липсваща решетка, в която е хлътнало предното дясно колело на автомобила му. Това е станало в понеделник.

“Живея в близкия блок. Веднъж вече сме правили с комшии една решетка с подръчни материали. Но понеже не е заварен винкела, онези пак ще минат и ще я задигнат”, обясни по телефона Генчо. Той е на мнение, че трайно решение може да вземе само общината.

Относно крадците Генчо е категоричен, че това са мургавите обитатели на кв. Република. “Само преди месец една тумба бяха влезли в комшиите, добре че бях на терасата и ги видях, та ги изгоних. Няма спасение от тази напаст”.

Повредите по автомобила на Генчо не са много сериозни – ударен е носача, засегнат е леко и картерът. Но шахтата е дълбока повече от метър, намира се на самото пътно платно и при малко по-висока скорост може да стане сериозен инцидент.

От общината заявиха, че изпращат хора на мястото още днес.

Тодор Кръшков

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини