От х:

Днес в x:

Кастинг търси красавици от Хасковско за „Мис България“

Красивите момичета от Хасково, които обаче са и артистични и с добро самочувствие могат да направят своята заявка за изява за най-престижния конкурс „Мис България“. Селекцията ще е следобедна. Тя ще бъде в хасковския клуб Баркод от 16 часа на 23 април. Тогава с мерките и теглилките на местните красавици ще се заеме регионалният мениджър на Модна агенция „Интерсаунд“, която държи правата на конкурса „Мис България“, Адриана Добрева.

„Чакам всички красиви и умни момичета и то не само от областния град Хасково, но и от целия регион на уреченото място. Предимство имат всички, които са между 17 и 26-годишна възраст.“, отправи покана регионалният моден мениджър.

Адриана Добрева е нахъсана да отрие тази година наистина най-красивата и креативна млада дама, която да стане лице на Хасково в престижния национален конкурс. Това ще се случи обаче след като претендентките от региона минат първо ситото на кастинга другия месец. После обаче ще влязат в истинска битка на подиума в регионалния кръг на конкурса -„Мис Хасково“, който ще е на 13-ти май. Едва тогава избраната местна красавица ще мери дължините на бедрата и ума си с претендентките от другите области  за короната на Мис България. Всяка година конкурсът, организиран от собственичката на „Интерсаунд“ Ирина Папазова, изстрелва направо в космоса избраната за най-красива млада българка и нейните подгласнички. След родния конкурс, който е едно от най-големите събития през годината в областта на модата и красотата, най-достойните получават възможността да представят страната ни на различни престижни световни конкурси за красота.

„Отговорността да бъдеш лице на града си, на един цял регион, да представяш една страна наред с десетки други е много голяма. Затова търсим и съм убедена че ще намерим не само най-красивата българка, но и такава, която да има и още качества, с които да блести. Защо пък тя да не е точно от Хасково?!“, казва Ади Добрева.

М. Манолова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини