От х:

Днес в x:

Топ-мениджъри на Алианц Банк България на среща със 70 фирми в Хасково

    “В дните след Димитровден по традиция в България работата е свършвала и е започвала зимната почивка. Но Алианц Банк България не може да си позволи почивка заради клиентите си”. С тези думи директорът на Бизнес център Алианц в Хасково г-жа Пламена Керанова посрещна гостите – над 70 фирми от областта на среща с топ-мениджмънта на Алианц в ресторанта на хотел Хасково.

    На срещата присъстваха изпълнителните директори на “Корпоративно банкиране” в Алианц Банк България г-н Дорчо Илчев и „Банкиране на дребно“ - г-н Росен Станимиров.

    “Алианц Банк има над 100 центъра в страната, като този в Димитровград е един от първите, а хасковският е от единадесет години. Откакто директор на хасковския Център е г-жа Керанова, са привлечени много клиенти – фирми и физически лица. Първите са над 270, а вторите над 3000. За последните пет години ръстът е 53.49 процента за фирмите и 64.85 за физическите лица”, каза Росен Станимиров.

    “Брандът на Алианц е оценен на 7.7 млрд. долара. Финансовата групировка оперира в над 70 страни, има над 83 милиона клиенти, управлява активи за 1.3 трилиона евро и е на 55 място сред компаниите в света”, допълни г-н Станимиров.

    “На днешната среща представяме много от нашите нови продукти. Държим лично да ги обясним на нашите клиенти. Основен принцип на Алианц е: Не искаме клиенти на всяка цена. Държим на клиенти, с които взаимно се харесваме”, заяви г-н Дорчо Илчев. Финансовата група предлага на клиентите си комплексно обслужване – банково, животозастраховане, имуществени и автомобилни застраховки, пенсионно осигуряване и лизинг.

    “Това, което ни отличава от другите подобни институции, са добрите продукти с точни и ясни условия, без скрити такси, с качествено обслужване и финансова стабилност”, каза още г-н Илчев.

    След представянето на новите продукти на банката срещата продължи в приятелски разговори на чаша класно вино.

    Платена публикация.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини