От х:

Днес в x:

Хасково се обедини за каузата Ники

    Само за ден една благородна кауза обедини Хасково- Каузата Ники. В помощ на 16-годишната ученичка от Математическата гимназия, която е със Сарком на Юинг/рак на костите/ и се нуждае от средства за лечението си в Турция ,се организират различни инициативи.

    В Езиковата гимназия акцията за Ники е насрочена за утре-29-ти октомври. В гимназията ще бъде организиран хелоуински базар от 10.30 ч.,а набраните средства от продажбите ще отидат по банковата сметка на момичето.

    Деца и възрастни ще танцуват зумба в подкрепа на Ники в петък.

    На 30-ти октомври в 17:00ч. на сцената на пл.Свобода Aerobic Centre "Seven Go" организира масовия танц.

    „Нека този площад се напълни с благотворителност! Детенцето има нужда от нашата морална и материална помощ.
    Заедно,с теб едно!!! Щом си с мен!!! “, е призивът на организаторите.

    Събраните средства ще бъдат предадени на майката на Ники - Росица Ленкова. Идеята е обаче освен да се съберат средства, чрез масовия танц да се вдъхне и кураж на Ники.

    Десетки читатели на Haskovo. net съобщават, че банката, в която е сметката за набиране на необходимите средства за лечението от сутринта има благотворители, които внасят пари.

    "Адмирации за гражданите на Хасково !!! ...Парите още не са събрани,така че моля,всеки да помогне с каквото може - в такива моменти, малкото е Много !!!”, пишат в коментарите си в социалните мрежи много хасковлии, които са вече част от каузата.

    Hdskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини