От х:

Днес в x:

Пиян шофьор без книжка потроши трима

Неправоспособен младеж, употребил и алкохол е предизвикал катастрофа 3,20 ч. Вчера на пътя между селата Узунджово и Александрово.

20-годишният младеж от село Нова надежда е подкарал лек автомобил Опел с несъобразена скорост. На десен завой е загубил контрол и се е преобърнал в дясно от пътя.

От удара са пострадали возещите се в колата трима негови съселяни: 16-годишно момче – с черепно-мозъчна травма с опасност за живота; 28-годишен мъж – с порезна рана на лицето, прегледан и освободен за домашно лечение и 24-годишен – с разкъсна рана на дясно ухо. В последствие се установило, че момчето е с 0,61 промила алкохол в кръвта. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота е 54-годишен водач от Любимец след пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 13 часа в Свиленград в посока квартал „Капитан Петко войвода”. Пострадалият е шофирал лек автомобил Мерцедес и е предпрел маневра изпреварване на лек автомобил Рено, управляван от 30-годишен мъж от село Студена, който е дал ляв мигач, за да завие наляво. Тогава водачът на Мерцедеса го е ударил в лявата част, изпреварил го е, навлязъл е в насрещната лента за движение и е излязъл встрани в ляво на платното за движение като се е ударил във вана за продажба на риба. От удара, водача от Любимец е с 4 счупени ребра. Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини