От х:

Днес в x:

-4 °C

Кмет и областен обикалят Кенана да търсят боклуци

  Кметът Добри Беливанов и областният управител Станислав Дечев се засякоха тази сутрин в началото на алеята на парк Кенана при старта на кампанията за почистване на Хасково. И двамата бяха в неделно неглиже, готови да събират боклуците в парка. Но… почти нямаше такива, поне в началото на алеята.

  Групата, предимно служители на общинската администрация, предвождана от двамата шефове, навлезе с хъс в парка, с огромни черни чували за боклук в ръце. Зелените площи, както и асфалтовата алея, обаче бяха облизани като стъкло. Което принуди доброволците да се завират в шубраците в търсене на хартийки, найлонови торбички, пластмасови шишета... Всяка открита хартийка бе съпровождана с възклицание.

  Не така стояха нещата в района на старото Пловдивско шосе, което също бе налазено от доброволци на общинската администрация. Там боклуците край паважа бяха в изобилие и групата набързо напълни чувалите. Сред първите в групата бе шефът на Архитектурата в общината Драгомир Колев, който дори си водеше четириног помощник. Кучето обаче не прояви особен интерес към изхвърлените край пътя боклуци.

  „Налита само на изхвърлени дъвки. Намери ли някоя, не можеш да му я извадиш от устата“ обясни Драгомир Колев, който само половин час след началото на кампанията вече мъкнеше почти пълен чувал.

  Очаква се в късния следобед от общината да отчетат количеството събран боклук.

  Тодор Кръшков     

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (19)

  • 1
   An
   An
   41 -15
   15:50, 4 юни 2016
   Ем да сложат огледало и ще намерят, доста боклуци...
  • 2
   Da
   dadsa
   41 -48
   15:51, 4 юни 2016
   Браво на Г-н Беливанов! Най-земният кмет! :) Виж коментара
  • 3
   Хм
   ХМ
   54 -51
   16:41, 4 юни 2016
   Кмета, след като не може да накара подчинените си от екопрогрес да чистят, ще чисти той! Откакто е на власт, от най-чистия град, Хасково се превърна в най-мръсния! Разбирам, че приоритет му е рушенето, но да помисли малко и за хигиената на града!
   • Me
    mercedes
    27 -19
    20:05, 4 юни 2016
    Нещастник........ като говориш вярваш ли си? След Вожда Ви Иванов общината е в ***** до горе.... ти ми говориш за чистене.......... нали нямахте заеми бе? Милиони дългове има.... Боли ви сега че няма как да крадете отново... ама рано или късно все плаща...... От корумпирания град Хасково си взе въздух....
  • 4
   Мм
   ммммммммммммм
   36 -3
   17:30, 4 юни 2016
   Доста боклуци има по директорските постове по училищата. Тях да вземат да почистят. Някои са абсолютно незаслужено там. Особено онази с "нагласения" конкурс! Бясната амбиция де!
  • 5
   35
   354
   31 -5
   18:02, 4 юни 2016
   Беливанов и Дечев да идат с .Малево да почистят на Мишо боклуците .
  • 6
   I
   i
   42 -2
   18:12, 4 юни 2016
   И през Соца измисляха ей такива щури неща на които обикновенно вързваха ученици ипартийци гъзолизци И тая история е същата Има хора които се мъчат да ни избудалкат и в същото време те да блеснат В хасково едва ли са излезли и 100 човека но мероприятието е отчетено като супер а далият идея --страхотен Нито София нито Хасково нито България ще почистим за един МАНТАЛИТЕТ не се гради нито за един ден нито за една година На нас не липсват много години
  • 7
   Ив
   Иван
   32 -3
   18:27, 4 юни 2016
   Кмета и депутата да дойдат на улица Петрич в Хасково, ама пеша да минат през прелеза до акумулаторите, ако могат естествено. Знаете ли, че оттам минават всички хора от квартала за да си хванат автобуса за работа и децата за училище? Знаете ли, че някои добри хора са сложили по един камък на който да стъпват хората за да не си намокрят краката? Не, няма от къде да знаете, защото тук живеещите хора Ви интересуват само като бройки преди избори. Елате и вижте улица Петрич и обяснете защо не е кърпена от повече от 20 години. Как да обясним на децата си че живеят в град Хасково и 20 години никой не го е еня за тях? Никой не го интересува дали тези деца ще отидат на училище с мокри крака и минали през локви от отпадни води. Да, г-н Кмет елате и вижте, а после почистете парк Кенана...
  • 8
   Ге
   герганка
   35 -3
   18:35, 4 юни 2016
   Големи тъпотии, големи боклуци...
  • 9
   Зр
   Зрителя
   38 -6
   18:45, 4 юни 2016
   На Кенана отишли да чистят - както се казва на работата лекото и на баницата мекото, евала на такива управници.
  • 10
   Az
   Az
   40 -7
   19:01, 4 юни 2016
   Голям смях :), аман от позьори!
  • 11
   Th
   the power
   9 -27
   19:46, 4 юни 2016
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 12
   Го
   Гого
   33 -5
   20:39, 4 юни 2016
   То хора не останаха в Хасково,те тръгнали да чистят , а не да мислят как да задържат хората ....
  • 13
   I
   i
   33 -5
   21:23, 4 юни 2016
   Задълженията на управляващите е да управляват а не да чистят За тази работа си има хора и фирми Останалото е ДЕМАГОГИЯ и то евтина която и пеленачетата усещат Предполагам че в общината има началници коитоотговарят по всички въпроси КАСАЕЩИ града Всяка сутрин трябва да са строени и да докладват какво са свършили а КМЕИТА да обикаля града и да НАРЕЖДА и КОНТРОЛИРА ако това не прави а реже лентички само като Бойко значи не е за кмет а за СЧЕТОВОДИТЕЛ
  • 14
   Па
   пак злоба и тъпотии
   13 -10
   23:33, 4 юни 2016
   Тази инициатива я има от години, всяка година от общината са се включвали, ама тогава като се пъчеше Иванов, не плюехте така...
  • 15
   Гр
   гражданин
   6 -2
   14:01, 5 юни 2016
   Да бяха почистили и Ямача, стълбите към Богородица и алеите наоколо.
   • :)
    :)
    7 0
    16:17, 5 юни 2016
    И там чистеха, но не политици и затова не се споменава :)
  • 16
   Се
   СЕЛЕНЖЕР
   8 0
   19:00, 5 юни 2016
   Трябва да дойде дивизия дас райх или тотенкров да почистят както трябва с гаранция 100 години...
  • 17
   Jo
   John
   8 0
   10:27, 6 юни 2016
   само на 200 метра от кметството, задния двор на болницата е пълен леш, те по гората тръгнали...

  Още новини

  Хороскоп за 19.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще доведете до край започнати дела или други, не по-малко важни за вас начинания. Очаквани новини, постигане на споразумения и подписване на договори са сред положителните развития, които ще ви носят доволство. На трудностите не се спираме, те са част от играта, наречена живот и без тях не бихте били това, което сте.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съсредоточете се, от обективната ви оценка ще зависят делата ви не само днес, но и в бъдеще. Разногласията ви с хора, които не са запознати с проблемите в работата ви е налице, но въпреки това ще се представите на ниво. С други ще установите ползотворно сътрудничество, което ще продължи за дълго.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Добро начало на седмицата и най-вече за професионалните ви дела през следващите дни. Партньорски договорености ще ви направят по-смели в работата по реализацията на конкретни задачи от сферата на общите ви интереси. Други ще поставят начало на нов бизнес или друга заетост, за която са се подготвяли. Развития и в личен план.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Успявате да се справите с изненадите, които ви поднасят конкурентите ви. Подходът ви е доста гъвкав и ви позволява много по-голяма свобода на действие. Може да се изкушите да предприемете доста рисковано начинание. Печалбата наистина може да е внушителна, но преди да достигнете до нея ще се наложи да преминете през доста тежки изпитания.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изис-ква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много. Ако изразите уважението си към жените в живота ви, ще заздравите връзките помежду ви. Романтична вечер за много от вас.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Възможно е да сте повече натоварени, но затова пък ще успеете да се справите с нещата, които зависят от вас. Само трябва да вярвате на хората около себе си. А може би точно това е възможно да ви убягва днес. Постарайте се да не бъдете подозрителни. Ще бъде добре, ако се погрижите и за себе си.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ценете по-добре времето си днес, имате толкова много задачи. Останалите от миналото ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Истина е, че трябва да приключите веднъж за винаги с тях, за да не ви връщат пак и пак. Имате силна интуиция, послушайте я. Бъдете внимателни при работа с бързо оборотни машини.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С хъс и желание ще работите за справяне с трудностите, които възпрепятстват работата ви и в крайна сметка ще успеете. Наред с това ще обърнете внимание и на други не по-малко важни неща, каквито са семейството и нуждите на близките ви. Позволете си повече нежност в отношението си към тях, заслужили са го.
  19 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Насочете енергията си в делови начинания. Ще имате бързи реализации, а в личен план – постигнати мечти. С печелившите си идеи ще впечатлите бизнес – партньори и колеги. Не са ви чужди желания за развлечение и романтична близост. Дава ви се да имате силно влияние върху другите, направете така, че да повдигнете духа им.
  19 яну 2021
  Последни новини