От х:

Днес в x:

6 °C

„Ожени се за мен“ открива театралния май

Пиесата „Ожени се за мен„ на Театър „Искри и сезони“ открива на 11-ти театралния май на Хасково. В гост-постановката по романа на Джон Ъпдайк участват Искра Радева, Станка Калчева, Георги Кадурин и Ивайло Герасков.

Постановките на Хасковския театър “Ив.Димов“ „Мърлин Мърло“ и „Секс комедия в лятна нощ“, чиито премиери бяха през април, ще се играят на 20 и 22 май. На 29 май в Хасково гостува Драматичният театър на Търговище с пиесата " Влизай без да чукаш" от Андрей Калудов и Андрей Филипов. На сцената се качват Ернестина Шинова, Таня Кожухарова и Веселин Цанев.

 Програма -май

 11 понеделник Гостува Театър „Искри и сезони”

19-20.30 ч. ОЖЕНИ СЕ ЗА МЕН от Анна Петрова по романа на Джон Ъпдайк

участват : Искра Радева, Станка Калчева, Георги Кадурин, Ивайло Герасков

13 сряда ЖЕНСКО ЦАРСТВО от Ст.Л.Костов

19-20.50 ч.  режисьор Мариус Куркински

Участват: Селиян Николов, Иванка Шекерова, Петър Влайков,

Димитър Атанасов, Николета Малчева, Лазарина Коткова,

Валерия Минева, Деница Илиева, Стефан Цирков, Константин Соколов

20 сряда МЪРЛИН МЪРЛО от Николай Коляда

19-20.20 ч. режисура и постановка Стайко Мурджев

участват: Ирмена Чичикова, Васил Дуев, Радина Кърджилова,

Дамян Тенев/ Велислав Павлов

22 петък СЕКСКОМЕДИЯ В ЛЯТНА НОЩ по Уди Алън

19 ч. сценичен вариант и постановка Юрий Дачев

участват: Мартина Вачкова, Атанас Атанасов, Стефан Цирков, Стелиян

Николов, Станислава Николова, Иванка Шекерова, Константин Соколов

29 петък Гостува ДТ – Търговище

19-20.45 ч. ВЛИЗАЙ, БЕЗ ДА ЧУКАШ от Андрей Калудов и Андрей Филипов

участват: Ернестина Шинова, Таня Кожухарова, Веселин Цанев

ДЕТСКИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ

10 неделя МЕЧО ПУХ по Алън А.Милн

11-11.50 ч. участват: Катя Бръмбарова, Силвия Предова, Димитър Атанасов

31 неделя КАК СЕ ЛЕКУВА ЛЪВСКИ СТРАХ

11 ч. от Мая Дългъчева и Янко Митев.

постановка Съби Събев

участват: Силвия Предова и Янко Митев

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 25.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Прилагайки знанията и опита си, успешно ще се включите в изпълнението на професионална или друга задача, с която ще подобрите финансите си. Други ще споделят времето си с приятели в общи занимания или развлечения. Преди да поемете ангажимент към други хора, помислете, защото може да се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото предполагате.
25 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Каквито и предложения да получите днес, свързани ли са с нерви и напрежение, подминете ги смело. Погрижете се за вътреш-ната си хармония и спокойствие и си осигурете пълна почивка в семейството. Заниманията на открито - туризъм, плуване или игра с децата са все неща, от които се нуждаете, и които ще ви тони-зират. Вечерта очаквайте гости от далече.
25 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
25 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще задълбочите връзката си с човек, с когото ви свързват не само бизнес-отношения, но и приятелски чувства. Това ви помага пълноценно да се развивате, спокойни и съсредоточени. Във възможностите ви е заедно да постигнете всичко, което намирате за полезно и необходимо. Размяна на гостувания с приятели или роднини.
25 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Използвайте пълноценно днешния ден. Ще придвижите напред делата си и ще подготвите условията за бъдещи бизнес-сделки. Периодът е силен и за личните ви изяви. Творците ще се радват на добра оценка от публиката и критиката. С изкуството си ще доставите наслада в душите на много хора.
25 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Няма да ви липсват емоции, които могат и да променят плановете ви за бъдещето. Анализирайте даденостите и ако сте убедени в правотата на мислите си, не се колебайте да действате. Бъдете по-решителни и ще успеете. Очертава се пътуване, което ще ви направи по-романтични и отпочинали.
25 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
25 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Напълно наясно сте с целите и възможностите си и това ви прави много по-устойчиви в сравнение в конкурентите ви. Не предприемате излишни рискове, като предпочитате да работите бавно и сигурно. Едва ли някой ще успее да ви изненада с нещо, вие просто изпреварвате чуждите идеи. В личен план запознанството с магнетична личност силно ще ви развълнува.
25 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Прекарвате този ден извън дома си в срещи с различни хора. Общуването е начин на живот за вас и вие едва ли сте в състояние да прекарате много време сами. В личен план се радвате на подчертания интерес на забележителна личност към вас. Добре ще е ако се възползвате от добрите шансове, които имате. Приятел ще ви помоли за услуга, не му отказвайте.
25 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Чувствате се добре и с интерес ще приемете предизвикателствата на деня. Заемете се с личните си дела и денят ви ще бъде ползотворен. Не се притеснявайте да бъдете искрени с ваши близки. Имате за разрешаване домашни проблеми. Децата ще ви поискат съвет и помощ. Изслушайте ги внимателно. Можете да бъдете наистина близки с тях.
25 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Няма да ви е скучно, ще има върху какво да мислите и какво да правите. Много от вас ще се отдадат на професионалните си ангажименти, но и домът ще им наложи изискванията си. Ще ви вълнува интимната страна на живота ви и ще проявите силен интерес към някой, който ви се харесва.
25 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и интерес ще се посветите на работата си, очаквайки добри развития. И не грешите, предстоят развръзки, които ще ги ускорят. Избягвайте да спорите и проявете търпимост към мнения, несъвпадащи с вашите. В следобедните часове ще общувате с хора, чиито желания съвпадат с вашите.
25 фев 2021
Последни новини