От х:

Днес в x:

76 екипа дежурят за светлото по Великден

Общо 76 дежурни екипа на EVN България ще дежурят по време на предстоящите Великденски празнични, съобщиха от дружеството.

Подсигурени са хора и техника, които са в готовност да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България.

Денонощно на разположение ще бъдат и диспечерските центрове на EVN България за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България.

С непрекъснат режим на работа остава и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.
За да не се нарушава празничната обстановка на един от най-семейните християнски празници през годината, дружеството спира през почивните дни плановите ремонти и няма да извършва дейности по съоръженията.

В събота, 11.04.2015 г., за периода от 09:00 до 13:00 часа ще бъдат отворени дежурни каси за заплащане на консумирана енергия в централните пощенски станции в областните градове в Югоизточна България.

На официалните почивни дни 10.04, 12.04 и 13.04.2015 г. касовите салони на „Български Пощи“, където също може да се плаща тока, обаче няма да работят.

haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини