От х:

Днес в x:

Сприхав пенсионер пияница уби зет си на ул. Драгоман

Битова драма окървави вход „Б“ на улица „ Драгоман“ 82 в късния следобед днес. Драмата се разигра около 17 часа в апартамент на първия етаж. Убит е мъж на име Жеко, а заподозрян като негов убиец е Наско, бащата на жената, с която живее на семейни начала.  

Според съседи Наско бил с доста буен характер, пиел много и свадите в дома не били рядкост. Събирал редовно братя по чашка в апартамента си. Той често гонел с нож Жеко, който живее с дъщеря му Нели на семейни начала, за да му иска пари. Просел за алкохол и от съседите си. Според комшиите дори често продавал дъщеря си за жълти стотинки по време на пиянските запои, но това може и да е махленска легенда.

Около 18.30 часа криминалистите, които все още са на оглед на мястото на убийството, изведоха от апартамента жена на около 45 години. Съседите посочиха, че това е Нели. Тя е психично болна и допреди месец е била много зле заради което е била въдворена за лечение в Болярово.

Жената била непрекъснато тормозена от баща си, разказаха съседите. Вероятно цялата кървава драма този следобед се е разиграла пред очите й.

Хората от улица „Драгоман“ бяха категорични, че е било въпрос на време в семейството да се случи нещо фатално, заради честите изблици на сприхавия Наско, който ставал още по-агресивен, когато е пиян. Той бил пенсионер по болест, изпивал цялата си пенсия още щом я вземе и после тормозел по-младия мъж в къщата за пари. За Жеко пък хората разказаха, че е кротко момче. Бил от с. Александрово, търпял тормоза в къщата на Наско, защото нямал свой дом. От време на време намирал работа в строителството и припечелвал по някой лев. 

М.Манолова

Криминалисти извеждат от жилището жената, кота съседите посочиха като Нели
Според съседите фатален инцидент в този дом е бил въпрос на време
Оглед на мястото на престъплението
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини