От х:

Днес в x:

Метален навес рухна от 6-ия етаж край пазара, по чудо не уби човек

Метален навес рухна под напора на вятъра от шестия етаж на сграда на бул. “България”, край зеленчуковия пазар. Тежката конструкция се разпаднала от удара на тротоара на два метра от входа на блока. Като по чудо в този момент там не е имало човек. Инцидентът е станал минути преди 10.30 часа днес.

Мястото е много оживено и по тесния тротоар непрекъснато се точат върволици от пешеходци, сред които и майки с детски колички. Очевидци на инцидента разказаха, че грохотът от падането на навеса за щастие само е стресирал неколцината намиращи се в близост минувачи, но никой не е пострадал. Според тях точно за този навес на последния етаж на сградата са викали пожарната заради “шапката от сняг” в началото на март.

Според стандартите на метеоролозите днешният западен вятър е умерен, но отделни негови пориви са доста по-силни. Прогнозата е вятърът да утихва постепенно с напредването на деня.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    77
    777
    14 0
    14:11, 2 апр 2015
    Трябва да се сигнализират институциите за такива опасни сгради и навеси.да се вземат мерки.хубаво ,че е нямало никой отдолу.иначе щеще да има жертви.
Последни новини