От х:

Днес в x:

Победа и равен наполовина белязоха последната контрола на Хасково

Димитър Алексиев бележи втория гол за Хасково

Хасково приключи предсезонната си подготовка с победа и равен в последните си контролни срещи преди началото на пролетния полусезон. Вместо планираният пълноценен мач срещу Ботев Гълъбово, момчетата на Емил Велев се разтъпчиха с тристранен турнир срещу същия съперник и комшиите от Димитровград.

Мачовете обаче бяха за по едно полувреме. В първото Хасково надделя над димитровградчани с 2:0 като радостното е, че и двата гола отбелязоха младоци. Точни бяха Вълчан Чанев и Димитър Алексиев. Хасково можеше да отбележи и повече голове, но сърцатата игра на домакините не допусна разгромен резултат.

От друга страна скромният отбор на бригадирския град осъществи няколко опасни атаки, които показаха че не всичко в защитата на отбора от А група е сработено.

Второто полувреме предложи мач с „черната котка” от последния сезон в Б група Ботев Гълъбово. Срещу тях така и нямахме победа цели две години като балансът от последните мачове бе загуба и равен. И сега тенденцията не се наруши-двете нули останаха да светят до края на 45-минутния мач.

Следващият двубой на ФК „Хасково” вече ще бъде официален. На 21-ви февруари нашите гостуват в София на Левски за първия ¼-финал от купата на България срещу Левски. Ревъншът ще бъде на трети март в Хасково. Помежду двата мача има още един срещу същия съперник, на 27-ми февруари в кръг от редовния сезон на А футболна група.

Г.Христов

С Димитровград битката бе здрава
Но нашите бяха с една крачка напред

Едва 50-тина зрители проследиха двубоя
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини