От х:

Днес в x:

Мълчаливо бдение в памет на убитата Татяна Стоянова

Мълчаливо бдение със свещи в памет на Татяна Стоянова се състоя тази вечер в Пазарджик. Колеги от медиите, от Общината и приятели на 33-годишната жена се събраха на Моста на Лютата, който се намира в близост до дома й, пред който тя бе убита.

Със свещички в ръка и надписи "Да си говорим с думи, не с куршуми" те останаха мълчаливи на моста близо час.

Пазарджишките журналисти и пиари в различни местни структури на институциите ще са отново там през следващите два дни. Всички, които искат, могат да се присъединят към тях в 18.30 - часът, в който бе извършено смъртоносното посегателство срещу колежката им.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Си
    ситнилски
    4 -5
    20:25, 13 яну 2015
    Вижте какво ЖУРНАЛЯ преди да се разбере причината за разтрела не настройвайте хората защото истината може да бъде мчного негативна По ТВ7 съседка на убитата попита --как така толкова младо момиче с заплата 700 лв разполага с имот от 170 кв метра и луксозен джип освен това демонстрираше изискан живот -- Тая е здраво набъркана в сделки включително с тоя ревлив кмет и ето ти епилога няма какво да се лъжем
  • 2
    До
    До Миндилски
    5 -3
    20:48, 13 яну 2015
    Брао бе,толуп. Все едно жената не може да изтегли заем или да си вземе кола на лизинг.Кой ще й откаже като покаже трудов договор в общината и длъжност началник на канцелария кабинет ли каквото било там. Мнооо сте прости беее. Прости и завистливи.А вече и безчовечни. Една жена била казала. Да ти имам и акъла да ти имам.А журналя викай на баба си и тетка си едновременно щото като гледам журналистите са те вкарали в доста яд и нерви. С една дума бива ги доста повече от нещастници като теб.
  • 3
    Са
    сандокан
    1 -3
    11:58, 14 яну 2015
    виж какво говедо журналистическо арабите много добре ви скриха топката в париж Не си мислете че сте богоизбрани А що се отнася до доводите ти за заеми и наеми можеж да изскачаш с тях на манговците Имоти на такива цени не стават така В целия пазарджик се говори че тая пръдла здраво е забъркана с тоя мръсник кмета и вместо той тя изгоря сега като БУШОН АННАДЪНМУ
  • 4
    Ох
    Ох, банан за Сандокан
    2 0
    12:03, 14 яну 2015
    Аз не знам в какво е забъркана тази, но този в горните постове, който се пеняви и човек има чувството, че бие монитора, докато пише, явно страда от еректилна дисфункция, поради което му се ще да избие света. Явно ще почне от журналистите. Импотентен мухъл :-)
  • 5
    Лю
    люлебургаски
    0 0
    21:16, 14 яну 2015
    Аз съм шърле а ти сигурно ПЪРЛЕ
Последни новини