От х:

Днес в x:

Тодор Попов: Убийството не е заради работата на Татяна в Общината

Снимка: pz-info.com

Въпреки тежката загуба, видимо разстроен и с насълзени очи, кметът на Пазарджик се срещна с медиите и отговори на всичките им въпроси, свързани с убийството на Татяна Стоянова. Пред журналистите Тодор Попов заяви, че иска да избегне спекулациите по темата, съобщи местният новинарски сайт pz-info.

По думите му Татяна е била професионално подготвен, отговорен човек и това, което се случи снощи, не е свързано с работата й. Кметът уточни, че тя е била обикновен общински служител с малко по-високо ниво в администрация, чиято задача е била да координира работата на отделните звена и съответно работата на Общината с медиите. Тодор Попов поясни, че тя не е споделяла за заплахи или че се страхува. Заяви, че е с нея са от 15 години, но не са били толкова близки, за да знае подробности за личния й живот.

Пред медиите градоначалникът изнесе информация, че срещу нея е стреляно пет пъти, а огледът на местопрестъплението е продължил повече от пет часа.

Твърди, че самият той никога не е бил заплашван и че ако някой е искал да го предупреди, днес той нямаше да говори с медиите.

Източник: pz-info.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Са
    сандокан
    1 0
    12:05, 14 яну 2015
    15 години работили заедно и тя не е разбрала че е бушон който трябва да изгори за да не гръмнат главния виновник ей тоя ревлю -хитрец поповКакво ли не прави жаждата за богатства
  • 2
    Са
    сандокан
    1 0
    12:05, 14 яну 2015
    15 години работили заедно
Последни новини