От х:

Днес в x:

Мюнхен праща дарение за хасковската Коледа

Парично дарение пристигна от Мюнхен за благотворителната кампания на хаджи Снежана Гарабед в помощ на социалните домове в Хасково, похвали се хаджийката. Изпращат го двете дъщери на бившия областен управител Теньо Делчев, които живеят там.

Трескава кампания за събиране на средства за сираци, възрастни и хора в неравностойно положение разви почетният гражданин на Хасково Снежана Гарабед с наближването на празниците. Своята лепта вече са дали двамата нови заместник-областни управители Станислав Дечев и Милена Рангелова, шефът на областната дирекция на МВР Ангел Цанков. Пътем хаджийката наминала и през ДАНС, където своя принос отчел и Ивайло Минчев.

Дълъг е списъкът с дарителите за хасковската Коледа – д-р Стефка Вълкова, адвокатите Таня Ванкова, Таня Захариева, Веска Запрянова, Митко Николов. В кампанията се включили още Гриша Грозев, Илиян Янкулов, Ралица Кисекчиева, сем. Деспови, Светла Ангелова, Звезделина Манджукова, д-р Минка Делчева, общинският съветник Иван Иванов, главната сестра на хасковската болница Славея Славова и други. Д-р Иван Вълканов пък възнамерява да направи отделно дарение на всички хасковски домове в навечерието на Коледа и във връзка с 10-тата годишнина на неговия медицински център. Тенчо Лилянов и Даниел Гаргов също се включват в кампанията с дарение за домовете, обясни Снежана Гарабед.

Отделно от това сладкарница Мадлен, Тенчо Лилянов и фирма Дипи са направили дарение на дома за възрастни хора в Кенана за тяхното тържество. Д-р Даниел Янков пък подарява елха, заедно с коледната украса за Центъра за настаняване от семеен тип в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Wa
    wazmuten
    3 -1
    15:27, 17 дек 2014
    всичко е хубаво , ама тая няма ли да се спре !Много отблъскващ човек !
  • 2
    04
    04594
    2 0
    21:40, 17 дек 2014
    orka........................
Последни новини