От х:

Днес в x:

Хасковските военни като гвардейците, показват атракции с оръжие

Демонстрация на “строеви хватки с оръжие” направиха войниците от комендантския взвод от поделението в Кенана днес на площад “Свобода”. Пред паметника на Незайния воин армията отбеляза днешния празник на Сухопътните войски. Бяха поднесени венци и цветя, слово произнесе командирът на поделението подп. Николай Александров. На тържеството присъстваха областният управител Добри Беливанов и заместникът му Иван Станчев.

Атрактивната демонстрация на комендатските обаче бе наблюдавана от малобройна публика на площада, вероятно поради дъжда, който се изля в този час.

Командирът на взвода капитан Захари Генев е бивш гвардеец, днешната атракция на взвода се дължи на неговото обучение, казаха от поделението. Засега хасковските войници са усвоили някои от по-лесните хватки на гвардейците, но обучението им продължава, така че е възможно при някоя от следващите им прояви да покажат и по-сложни и атрактивни упражнения.

Тодор Кръшков   

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Em
    emo_1416404788
    10 -2
    15:46, 19 ное 2014
    V

    sichko hubavo ama ako mahnete ciganite ot selo biser shte perfektni
    • Дя
      ДЯДО КОЛЬО
      1 -1
      07:48, 20 ное 2014
      Тва манекенки ли са станали вече въенните ва.ебах мамам и на фронта бях,ама такъву чуд ни бях видел.
  • 2
    Hr
    Hristov_1416417855
    10 -2
    19:24, 19 ное 2014
    Когато видях снимките се почуствах горд, че служа с вас! Гордея се, че съм Български офицер и за пореден път осъзнавам,че зад всички офицерски пагони се крие труда на всички вас - войни на татковината!
  • 3
    Ko
    ko-
    11 -8
    19:54, 19 ное 2014
    Г-н офицер Христов ли си къв си не те знам,ама тия 20-30 човека дето сте ги извадили далеч не са образа на армията всяка сутрин като излизам и ги гледам как отиват на работа. Мале мале гледката е помрачителна-Дебели,Ниски Високи хилави небръснати,ц***** пумаци турци, не можеш да разбереш на какъв език говорят...Е питам те г-н офицер с това ли се гордееш?Това ли си войните на татковината? Имаш ли си представа колко е паднал статута и уважението на българския народ към българския военен и войник?Явно не,защото толкова си и офицер....
  • 4
    Ve
    velomaster
    0 -3
    09:58, 20 ное 2014
    Нека да си уплътняват времето,няма да ги храним даром я!
Последни новини