От х:

Днес в x:

Бирник намерил 1.2 млн. скатани лева

Отличникът Георги Георгиев

Данъчният Георги Георгиев разкрил 1.2 млн лева, които недобросъвестни данъкоплатци „спестили“ на държавния бюджет. Парите били открити за само 9 месеца от началото на тази година. Те са извадени на светло в резултат на 15 успешно приключени ревизии. Заради милионната си находка, ревизорът бе избран за Данъчен №1 на хасковския НАП. Конкурсът се провежда за 11-ти пореден път на 16-ти ноември, деня на Свети Матей, който бирниците припознават като свой патрон.

Съревнованието между данъчните по традиция се провежда в няколко категории, касаещи обслужването на клиенти, контролната дейност на НАП, събирането на просрочени задължения и други. Ценното в наградата е че тя е в резултат от гласуване на колегите от данъчната администрация, които анонимно дават избора си за онзи данъчен, който според тях има особено големи заслуги за резултатите на администрацията през отиващата си година.
Георги Георгиев е от Харманли. В системата на данъчна администрация е от 1992 година, като е натрупал респектиращ опит като данъчен инспектор, началник на сектор, началник на Данъчна служба. Колегите му го определят като сериозен, отговорен, принципен, трудолюбив.
За приноса си към хазната Георги ще бъде удостоен с Почетна грамота от териториалния директор на НАП в Пловдив. Освен него такива отличия ще получат номинираните за „Служители на годината“ в офисите Стара Загора, Смолян, Пазарджик и Кърджали, които също са в обхвата на пловдивската териториална дирекция.
Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ва
    Васко
    9 -1
    16:35, 17 ное 2014
    Само не стана ясно дали тези ревизионни актове са влезли в сила, тъй като 70-80 % от тях съда ги отменя.
  • 2
    Go
    Gotinkata
    2 0
    22:50, 17 ное 2014
    Е те там просто не вървят....щото после няма да ги намерят-:)

Още новини

Последни новини