От х:

Днес в x:

Два протеста в първия работен ден на НС

Първият ден на новите депутати ще бъде съпътстван и с два протеста. Причината са двама от избраните 240 народни представители, съобщава НТВ. Поддръжници на Николай Бареков ще се опитат да препречат пътя на Ана Баракова към пленарната зала. Тя беше избрана с преференция от „България без цензура”, но не склони да се откаже от депутатското си място, въпреки че от партията признаха избора й за грешка и я призоваха за това. Нова вълна на недоволство и срещу Александър Методиев - Бат Сали. Днес протестиращи ще се съберат пред централата на ДПС, след което ще се отправят на шествие към Народното събрание.

Източник: http://www.novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Из
    Избирател
    3 0
    12:37, 27 окт 2014
    Така е - който купува,после тъгува...
  • 2
    Ko
    kovo
    2 0
    15:58, 27 окт 2014
    Да се въведе образователен ценз, ще е много трудно, но въвеждайки изборен процес изискващ образователни знания: напр: машинно гласуване, необразованите които обикновено се купуват, ще отпаднат по подразбиране.
    • По
      подценен
      1 0
      08:28, 28 окт 2014
      Те образованите вече въобще не гласуват, защото играта хептен загрубя и трябва образователния ти ценз да е много нисък, за да продължаваш да и се връзваш. Ако отпаднат и необразованите, изборната активност ще е нулева.
Последни новини