От х:

Днес в x:

Карък: Спипаха в обрана бакалия незаконни цигари

Собственикът на бакалия в Симеоновград съвсем спокойно може да влезе в графата на каръците след като полицията залови крадец, обрал обекта, но пък се натъкна в капанчето му незаконни цигари.

Униформените влезли за повторен оглед на маркера на улица „Цар Освободител” след като спипал на местопресътлението 36-годишен обирджия. Мъжът е задържан от автопатрул в момент на кражба от хранителния магазин. Оказало с, че е влязъл вътре, разбивайки катинарите на вратите към склада с отвертка.

В крадеца са открити 110 лева, който той успял да задигне то бакалията. На местопроизшествието обаче имало нова изненада и още повод за работа на полицията. Те се натъкнали и на близо 3 600 безакцизни цигари от различни марки и на 3 кг. нарязан тютюн.

Незаконните изделия са иззети с протокол от собственика, 50-годишен мъж. За безакцизните папироси, симеоновградските служители са образували досъдебно производство.

По темата с безакцизните тютюневи изделия работиха и колегите им в Димитровград.

Под плота на обект на едноличен търговец на Неделния пазар са намерени 1,6 кг. нарязан тютюн, разфасовани в 8 найлонови пликчета. 64-годишната продавачка е предала тютюна с протокол.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини